|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ytbehandlare/Lackerare sökes!

 
 
 
Palm & Partners är ett av Sveriges mest erfarna HR-bolag med moderna metoder och starka nätverk. Vi arbetar med stort engagemang i resultatet, personalen och rätt arbetsmodell anpassat för din marknad.
Översikt

Placering

Halmstad

Bransch

Tillverkning/Produktion

Anställningsform

- Heltid

- Visstidsanställning

Karriärnivå

Erfaren

ANSÖK HÄR

Ytbehandlare/Lackerare sökes!


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning inom träindustrin söker vi efter en erfaren lackerare som har vana av att arbeta med handspruta.
Arbetet innebär ytbehandling av produkter i framförallt trä, med höga krav på finish. Du kommer arbeta i ljusa och fräscha lokaler med hög standard.
Som lackerare arbetar du mycket självständigt men också i team om två, varför det är av vikt att du är både driven och en enkel person att samarbeta med.


Utbildning
Vi ser att du som söker gärna har en industriteknisk utbildning.
Meriterande om du innehar Truck - och traverskort.

Erfarenhet
- Du bör ha haft minst något års arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom lackering/ytbehandling med våtlack.
Du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare vana inom träindustrin men kanske inom fordons-/metallindustrin?

Personliga kvalifikationer
Som person är Du positiv och ansvarstagande med en god förmåga att se vad som behöver göras, strukturera och planera ditt arbete.
Du värdesätter ordning och reda samt arbetar alltid med kvalitet i fokus. Du har ett eget driv och god förmåga att samarbeta.

Lön och anställningsvillkor
- Arbetstid heltid/dagtid
- B körkort fordras

Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början erbjuds en visstidanställning via Palm & Partners med goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos kunden.

Ansökan
Vi välkomnar din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Startdatum
Snarast enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Långsiktigt uppdrag tillsvidare med avsikt för fast anställning.