|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vi växer och söker Associates ...

Vi växer och söker Associates inom ekonomiservice

Väx och utvecklas med oss!
Grant Thornton erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du anta utmaningen så finns här alla möjligheter. Vi är stolta över att vara ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag och utsedda till branschens bästa arbetsgivare fyra år i rad, nu på en andra plats totalt 2016 i Universums undersökning ”Sveriges Bästa Arbetsgivare”. Hos oss får du tidigt stort ansvar och tillsammans gör vi upp en karriärplan för dig. Du som individ får stöd av engagerade ledare för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

På det centralt belägna kontoret i Visby gör ca 40 engagerade medarbetare varje dag skillnad för våra kunder. Här finns medarbetare från våra affärsområden revision, ekonomiservice och skatt representerade.

Associate – din profil
För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar då vi arbetar med spännande entreprenörsföretag som är i ständig utveckling. I rollen som redovisningsassistent på ekonomiservice lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du kommer tidigt i karriären få en konsultativ roll mot våra kunder, ofta har du direktkontakt med beslutsfattare som vd, styrelse och ägare. Arbetet är varierat och innebär mycket kundkontakt. Du har en relevant utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision, erfarenhet av ekonomiarbete är meriterande. Vi ser gärna att du har en akademisk examen med företagsekonomisk inriktning eller motsvarande YH/KY utbildning samt att du vid tjänsten start avslutat de kurser som krävs för att kunna bli auktoriserad enligt FARs bestämmelser (för mer info se www.far.se ).

Att arbeta inom ekonomiservice på Grant Thornton
I rollen som redovisningsassistent arbetar du i team och har nära kontakt med kollegor och kunder. Teamet arbetar med bokslut, årsredovisningar och deklarationer med fokus på rådgivning kring såväl företagets som företagarens ekonomi. Du kommer till en början arbeta med lättare redovisningsuppgifter för att sedan anta större utmaningar. Vi erbjuder ett arbete med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom redovisning och affärsrådgivning i en miljö där entreprenörskap står i centrum. Uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher, vilket gör arbetet utvecklande, omväxlande och socialt. På Grant Thornton värdesätter vi våra medarbetare och varandras utveckling.

Ansökan och mer information
Urval sker löpande så registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten kontakta:
Jessica Heikkilä, Ansvarig rekryterare
Tfn +46 8 524 674 59
Johanna Martell, Redovisningsledare Visby
Tfn +46 498 25 85 73

Varmt välkommen med din ansökan!


Sökord: redovisning, redovisningskonsult, associate, outsourcing services, redovisningsassistent, revisionsassistent, revision, revisor, audit, revisionsmedarbetare, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Visby, Gotland
Ansök nu
Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1100 medarbetare på 23 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag in Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.
  • Facebook
  • Twitter