|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vi söker en tekniker för start...

 
 
 

Vi söker en tekniker för start snarast!

Studentwork Sharper AB

Om företaget
Vår kund är aktiva i industri- och tillverkningsbranschen. De levererar till en mängd kunder inom den globala trä-, aluminium-, plast- och metallindustrin med visionen att vara ledande inom branschen då deras produkter alltid utgår utifrån kundens behov och specifika användningsområde.

I samarbete med Studentwork rekryterar nu vår kund en tekniker då de företaget är i en expansionsfas. Tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd av vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts dock av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs därför enligt kunds önskemål direkt till Studentwork och ansvarig konsultchef.


Dina arbetsuppgifter
Som tekniker hos vår kund kommer din roll till en början innebära att du arbetar en hel del i ett enklare Auto-Cad program. Du kommer att jobba med konstruktion, beredning och ha tät kontakt med företagets återförsäljare. Du brinner för teknik, utveckling- och problemlösnings frågor. Du kommer även att ha kontakt med leverantörer och även syssla med ordermottagning, främst via mail. Eftersom arbetet innebär en hel del kund- och leverantörs kontakter är det därför viktigt att du har en god social förmåga.

Rollen som tekniker kan dock för rätt person komma att utvecklas vilket på sikt kan innebära att du får följa med ut till kunder och lösa deras problem på plats. Du kan även komma att få en del inköpsansvar och eventuellt även arbeta med produktionsplanering.


Din profil
Vi söker dig som är stabil, trygg och nyfiken med en god eftertänksamhet. Du ska vara driven och ha en vilja att lära dig mer och utvecklas då rollen på sikt kan komma att bli bredare för rätt person. Du ska våga ta egna initiativ och vara hjälpsam. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad, har en god datavana, är stresstålig och praktiskt lagd. Det är meriterande om du har arbetat praktiskt med händerna tidigare, i exempelvis en verkstad, ett lager etc.

I rollen som tekniker till vår kund är engelska ett krav och det är meriterande om du kan tyska. Det är även meriterande om du har arbetat i något konstruktionsprogram eller en enklare variant av Auto-Cad.

Vår kund erbjuder dig enorma utvecklingsmöjligheter utan begränsningar. Om du ser långsiktigt på denna möjlighet och vågar visa framfötterna så kommer vår kund att satsa på dig. De är en flexibel organisation med en fixar mentalitet som ser möjligheter och inte problem. De erbjuder dig slutligen varierade och roliga arbetsuppgifter och möjligheten att bli en del av deras härliga gemenskap och gäng.

Placeringsort: Mjölby
Omfattning: heltid (100 %)
Arbetstider: 07:30 – 16:30 (flextid används)
Start: snarast


Om oss
Studentwork är ett bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat på Rising and Experienced Graduates. Våra kandidater är studerande och personer i början av sin karriär - med upp till fem års arbetslivserfarenhet efter sin examen. Vårt mål är att vara en långsiktig partner för våra kunder och kandidater. Bli en del av vårt nätverk och läs mer på www.studentwork.se.

För CV-tips rekommenderar vi riktlinjerna i CV Guidelines, du får då rätten att pryda ditt CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com.


Apply Online
  • Företag: Studentwork Sharper AB
  • Titel: CAD/CAM
  • Kategori: Teknik/Ingenjörstjänster
  • Employment: Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placement: Mjölby
  • Published: 2016-12-16
Apply Online

OM OSS

Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag – i alla storlekar, i alla branscher – kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.