|

Ta emot liknande jobb via mejl för

VD-Entreprenör till Svenska Al...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Borås
Anställningsform
Heltid

VD-Entreprenör till Svenska Alarm i Borås

 

Svenska Alarm är ett certifierat säkerhetsbolag som erbjuder smarta larm med en unik digital lösning för hem och företag. Bolaget startades 2009 av entreprenörerna Christofer Eriksson och Niklas Halldén och utsågs 2016 till gasellföretag av Dagens Industri, men är bara i början av sin resa och står idag inför sin största satsning någonsin. Verksamheten är rikstäckande, med huvudkontor i Malmö.

Nu finns möjligheten att tillsammans med Svenska Alarm starta upp och driva ett eget bolag med hjälp av Svenska Alarms populära, smarta produktportfölj och starka varumärke. Du får ta del av Svenska Alarms certifieringar och framgångsrika koncept för försäljning av smarta larm utan någon löpande avgift. Dessutom erbjuds du delägarskap i Svenska Alarm Gruppen AB.

Tillsammans med Oddwork är vi nu ute efter en driven och professionell VD-Entreprenör som är redo att köra på till nästa nivå med oss!

Om tjänsten
Som VD-entreprenör kommer du att starta upp en verksamhet på din ort, där du med fördel kan utgå från ditt hem. Du tar hjälp av dina kontakter, din lokalkännedom och ditt nätverk för att bygga upp och utveckla ditt eget professionella bolag, vilket bygger på Svenska Alarms framgångsrika koncept med smarta larm för hem och företag. Du arbetar för dina kunders säkerhet och förmedlar trygghetslösningar genom moderna produkter.

Initialt påbörjas en gedigen introduktionsutbildning innefattande både produktkännedom, försäljning samt installation kopplat till Svenska Alarms olika lösningar och affärskoncept. Du bearbetar ditt distrikt genom dina personliga nätverk, referensnätverk samt nya prospekt från inkommande affärer. Vidare arbetar du aktivt med att hitta nya affärsmöjligheter och bredda ditt nätverk för att maximera försäljning och tillväxt i ditt eget bolag!

Vi söker dig som...
... är driven, uthållig och en sann entreprenör! Som person är du proaktiv och handlingskraftig, vilket innebär att du får saker att hända och drivs av att ständigt ta dig an nya utmaningar och nå nya nivåer. Du är nyfiken och har lätt för att lära dig om nya områden, där du med fördel även är tekniskt händig.

Vi ser att du har ett stort personligt nätverk och god förståelse för försäljning. Kanske kommer du från en bakgrund som egenföretagare vilket gett dig goda kunskaper kring försäljningsarbete och att driva eget bolag. Vi ser också att du har en stabil ekonomisk situation då upplägget innefattar en initial investering som omfattar delägarskap, certifieringar, koncept och produktportfölj. Utöver detta behöver du goda kunskaper i Office-paketet samt körkort då kortare resor förekommer i tjänsten.

Vad Svenska Alarm erbjuder dig
Genom denna unika satsning i samarbete med Svenska Alarm ges du möjligheten till god avkastning. Ditt bolag får intäkter från löpande försäljning och merförsäljning till befintliga kunder. Ditt delägarskap ger dig även del av värdeutvecklingen i Svenska Alarm gruppen AB. Läs mer om Svenska Alarm här!

START: Omgående
PLATS: Borås
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Talent Relationship Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-10-13

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas!

Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här!
 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb