|

Ta emot liknande jobb via mejl för

VD-assistent / chefsassistent ...

 
 
 
banner

VD-assistent / chefsassistent / koordinator / administratör / omgående

Vill du bli en viktig del av ett stort företag med många spännande kontaktytor? Vi söker dig som kan börja omgående och har en god känsla för struktur och koordination för att utvecklas i en nyckelroll.

Om företaget

Företaget är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i Lindhagen.

Arbetsuppgifter

Som VD-assistent arbetar du dedikerat gentemot personer i ledningsgruppen och du ansvarar för all service som är kopplad till deras administrativa behov. Syftet med rollen är att underlätta deras dagliga arbete. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att kalenderadministration, möteskoordinering, hantera bokningar av resor och förberedelser av digitala presentationer inför möten. Vid månadsboksluten ansvarar du för registrering av kvitton samt att hantera fakturor löpande. Du finns även behjälplig för att assistera vid anordning av interna och externa projekt och events.

Formella krav

• Minst två års arbetslivserfarenhet av att arbeta i en serviceorienterad roll och erfarenhet av administration i en koordinerande roll
• Meriterande med eftergymnasial utbildning, speciellt om det är inom HR eller ekonomi
• God system- och datorvana
•Goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande med erfarenhet av kalenderhantering i Outlook eller motsvarande program
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att driva ditt eget arbete framåt och har förmågan att arbeta lösningsfokuserat. Vi tror vidare att du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Då arbetet innefattar mycket nära dialog med olika medarbetare i organisationen har du en god kommunikativ förmåga och vågar ta initiativ i dessa sammanhang. Du är alltid tydlig och transparent, håller vad som lovas, agerar professionellt och är affärsmässig i alla lägen.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Executive assistant, chefsassistent, VD-assistent, administration, administratör, chefssekreterare, sekreterare, Stockholm, heltid, omgående

Ansök härTillbaka