|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Varuhuschef till Åhléns Visby

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Åhléns-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Varuhuschef till Åhléns Visby jobb i Visby, Gotlands Län Sverige
 
 
 
 

Översikt

Företag
Åhléns
Placering
Visby
Bransch
Leadership & Management
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidare
Referensnr
7726

Varuhuschef till Åhléns Visby

 

Arbetsuppgifter

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig

Som Varuhuschef på Åhléns är du ansvarig för att driva försäljning och skapa lönsamhet i varuhuset, samt säkerställa att kampanjer och aktiviteter genomförs med hög kvalitet. Du samarbetar framför allt inom ditt varuhus med Säljare och Visual Merchandisers och till din hjälp har du förutom medarbetarna i varuhuset även HR Partner, Regionchef och Region Visual Merchandiser.

Våra kunder ska mötas av engagerade och serviceorienterade Säljare med god produktkunskap. I rollen som Varuhuschef ingår att:

 • Skapa den bästa kundupplevelsen på ditt varuhus
 • Genom ett coachande och närvarande ledarskap utveckla ett väl fungerande team som brinner för Åhléns och försäljning
 • Utifrån ett affärsmannaskap leverera resultat i enlighet med varuhusets mål och nyckeltal
 • Aktivt ta del av, värdera, tolka och förmedla relevant information och kommunicera den inom varuhuset gentemot medarbetarna
 • Ansvara för säkerhet och arbetsmiljöarbete för varuhuset
 • Arbeta i enlighet med Åhléns hållbarhetsmål

Du arbetar mot års-, månads- och dagsmål för försäljning och kundnöjdhet och sammankallar och driver arbetsplatsmöten, säljplanering och facklig samverkan. Du rapporterar till Regionchef.

Kvalifikationer

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Tillsammans kan vi åstadkomma så mycket mer! Till oss tar du med dig

 • minst fem års erfarenhet från ledande befattning i försäljning, gärna inom detaljhandeln
 • dokumenterad framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla team
 • erfarenhet av att med goda resultat driva arbete mot uppsatta mål
 • Meriterande med högskoleutbildning

Rollen som Varuhuschef innebär mycket självständigt arbete och vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap och din personliga mognad. Vi vågar säga att du är initiativrik och ha mod att utmana dig själv och andra. Du drivs av att bidra till att vi som företag blir framgångsrika och vill vara i ett sammanhang där vi genom att ha kul tillsammans skapar förutsättningar för ett gott samarbete.

För att lyckas i rollen krävs att du har starkt kundfokus och ett genuint intresse för människor. Du förstår värdet av olikheter och skapar resultat genom att få andra att utvecklas. Du är affärsmässig, har ett stort sälj- och resultatfokus samt ett personligt driv som yttrar sig i engagemang och handlingskraft med ett coachande förhållningssätt. Du är van att arbeta i ett högt tempo och är tydlig, kommunikativ och inspirerande i din ledarroll. Utmaningar är något som triggar och motiverar dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi ser gärna att du kan börja hos oss i så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta Regionchef Frida Darzins på frida.darzins@ahlens.se eller HR Partner Lina Florentinsson på lina.florentinsson@ahlens.se.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns.

Om företaget

Vi på Åhléns är stolta över att vara ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi har idag 69 fina varuhus runt om i hela Sverige och e-handel via åhléns.se. Företaget grundades redan 1899 som ett litet postorderföretag i Insjön i Dalarna men har vuxit till att idag omsätta 4,8 miljarder och våra 3 000 skickliga medarbetare möter 80 miljoner kunder varje år. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt.

Vi har ett högt engagemang hos våra medarbetare och vi brinner för att bli lite bättre varje dag. Eftersom vi är en del av Sveriges största detaljhandelskoncern Axel Johnson AB finns goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.

Sökord: varuhuschef, försäljning, retail

 

Annonsverktyg

 • Skriv ut
 • Dela jobb

Fler jobb