|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Underhållschefer till Keolis

Underhållschefer till Keolis


Vill du vara med och skapa samhällsnytta och hållbara lösningar för framtidens kollektivtrafik? Vill du vara med och utveckla verkstadsarbetet i ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag? Nu söker Keolis två underhållschefer till sin nya verkstadsorganisation i Göteborg; en till Hisingen och en med placeringen i Partille.
DIN ROLL
Som underhållschef på Keolis i Göteborg är du en del av en ny verkstadsorganisation och du får du en nyckelroll på trafikområdet och ingår i områdets ledningsgrupp. Du har ett operativt ansvar för reparationer och underhåll, ekonomiska befogenheter och personalansvar för verkstadens personal. Du arbetsleder dina verkmästare och servicehallsansvarig i den dagliga planeringen och driver förbättringsarbete och frågor kring kompetensutveckling, arbetsmiljö och rehabilitering och du ansvarar för genomförande av regelbundna informationsmöten och utvecklingssamtal. Du rapporterar till depåchef.
DIN KOMPETENS
Att vara underhållschef är utmanande och utvecklande. För att lyckas behöver du ha:

  • Teknisk utbildning på lägst gymnasial nivå, gärna med inriktning mot fordon.

  • Erfarenhet från en arbetsledande befattning i en liknande roll.

  • Någon form av ledarskapsutbildning.

  • Goda kunskaper i arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete.

  • Kunskaper om vår verksamhet eller liknande verksamheter är meriterande.Rollen innebär många olika kontakter och vi söker dig som har mycket goda ledaregenskaper och en positiv och etisk människosyn. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och som kan se din del i en större helhet i företagets verksamhet.  Du kan på ett bra sätt entusiasmera och stimulera medarbetare och du har en god kommunikativ förmåga. Du är resultatinriktad och tycker om att arbeta med utveckling av organisationen och arbetsformer.
VAD ERBJUDER KEOLIS DIG?
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling. I ett företag som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då Keolis är ett stort företag som verkar i en framtidsbransch, kan vi erbjuda en trygg och stabil anställning med kollektivavtal, fri läkarvård, friskvårdsbidrag, förmånsportal och goda utvecklingsmöjligheter. Varje nyanställd medarbetare får ett individuellt utformat introduktionsprogram.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Keolis tillämpar sex månaders provanställning
SÅ ANSÖKER DU
Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2017-05-14. Urval sker löpande.
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Magnus Westerfalk, rekryterare på tfn: 08-519 021 53.    
Ulf Bégat, facklig representant för Unionen på tfn: 072-508 66 48.Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.

VAR MED OCH BIDRA TILL ETT HÅLLBART SAMHÄLLE

Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. I Sverige är vi ca
6000 medarbetare och vi erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade lösningar för kollektivtrafik. Vår vision är att utveckla resandet och överträffa resenärens förväntningar – varje dag. Vi försöker att alltid, i varje detalj och i varje situation, tänka som en resenär.

Vi vill att våra värderingar – säkerheten främst, resenären i fokus och ansvar och respekt för varandra – ska prägla vår arbetsplats. Vi söker dig som vill arbeta på ett företag där du som anställd verkligen gör skillnad. Du som arbetar på Keolis bidrar till ett hållbart samhälle och du har alltid en viktig uppgift i helheten. Vår verksamhet behöver många kompetenser som t.ex. trafikplanerare, analytiker, ekonomer, ingenjörer, mekaniker och inte minst bussförare. Det är högt i tak hos Keolis och våra ledare är lyhörda för nya idéer vilket gör att du som medarbetare kan utvecklas hos oss.

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa mot framtidens kollektivtrafik. Vill du vara med? Besök för att läsa mer.


Apply Online