|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Två Applikationstekniker till ...

Monster
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm 10655
Bransch
Försäkring
Anställningsform
Heltid
Utbildningsnivå
Kandidatexamen
Referensnr
2791

Två Applikationstekniker till Skandia

Är du intresserad av försäkringsbranschen och vill få möjligheten att utvecklas i rollen som applikationstekniker? Skandia IT är inne i en förändringsresa där vi utökar förmåga till applikationsdrift. Vill du utvecklas tekniskt på bred front inom olika plattformar samtidigt som du får förståelse för finans- och försäkringsområdet? Då är det dig vi söker!
 
Din roll
Gruppen Service Operations inom Infrastructure Operations på Skandia har ansvaret för drift av såväl applikationer och infrastruktur. Detta ger möjligheter att utvecklas både genom specialisering eller genom breddning av ditt kompetenområde. Skandias applikationer är en blandning av egenutvecklade lösningar och köpta applikationer. Leveransen sker i samarbete med såväl interna som externa team. Eftersom delar av leveransen sker i samarbete med internationella team är det viktigt att du är komfortabel med att arbeta på engelska.
 
Vi är ett expanderande team av ambitiösa medarbetare som nu behöver växa ytterligare och därför rekryterar två nya medarbetare.
 
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av drift, förvaltning och second line support av Skandias applikationer.
  • Vi söker en ny kollega med fokus på dokumenthantering, ärendehantering och riskbedömning som är byggd på Microsoft plattform
  • Vi söker även en kollega med fokus på egenutvecklade försäkringssystem i stordatormiljö
Du kommer att ansvara för att systemet och dess applikationer fungerar enligt förväntan genom felsökning och lösa incidenter samt uppgradera till nya versioner. Då du i den här tjänsten har såväl verksamhetskompetens som teknisk kompetens kommer du även att hantera supportärenden från användarna.

Din profil
Som person är du driven, utåtriktad och brinner för att ständigt utveckla din specialistkompetens. Vi söker dig som har förmåga att jobba självständigt samtidigt som du trivs med att bolla lösningar med ditt team. Du har förmåga att se sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och tar dig gärna an komplexa frågor. Vidare är du en initiativtagande person med stort engagemang och god kommunikativ förmåga. Du strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt och inser värdet av att automatisera arbetet.
 
Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av felsökning och felhantering i Microsoft Server miljöer, alternativt mainframe. Du har god förmåga att dokumentera samt ett processororienterat arbetssätt. Du har förmåga att se helheten och hur saker hänger samman då systemen har många integrationer och är en viktig del i Skandias digitaliseringsresa.
 
Din ansökan
Du registrerar din ansökan online via vårt rekryteringssystem. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Ulrika Ahlén på ulrika.ahlen@skandia.se Sista ansökningsdag är 31 augusti 2017, intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har löpt ut.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark, ett förvaltat kapital på 578 miljarder kronor och 2 500 anställda. Läs mer på www.skandia.se 

Annonsverktyg