|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Trademax söker IT-supporttekni...

 
 
 
Top Curve
temp-team Banner

Trademax söker IT-supporttekniker

TEMP-TEAM Sverige AB


För Trademax räkning söker vi nu dig som vill arbeta som IT-supporttekniker i ett marknadsledande företag med väldigt goda utvecklingsmöjligheter. Du får möjligheten att bli en del av ett modernt företag i tillväxt med drivna och engagerade kollegor. Tjänsten som skall tillsättas snarast möjligast och är placerad i Helsingborg där man sitter i trevlig kontorsmiljö.

Trademax är ett varumärke inom Bygghemma Group som är en dynamisk och snabbt växande koncern som sedan starten 2006 etablerat sig som en av de starkaste och mest framgångsrika e-handelsaktörerna i Norden.

Företagspresentation
Trademax ingår i Bygghemma Group som är en ledande e-handelskoncern som erbjuder ett oöverträffat sortiment av välkända varumärken och egna varumärken inom byggvaror och heminredning. I gruppen arbetar idag cirka 500 medarbetare och omsätter drygt 3 miljarder. Bygghemma.se grundades 2006 och har expanderat till en nordisk koncern med 21 webbutiker: bygghemma.se, bygghjemme.no, byghjemme.dk, taloon.com, netrauta.fi, talotarvike.com, frishop.dk, byggshop.se, badshop.se, golvshop.se, stonefactory.se, trademax.se, trademax.no, trademax.dk, trademax.fi, chilli.se, chilli.no, furniturebox.se, furniturebox.no, furniturebox.dk, furniturebox.fi och kodin1.fi

Tjänstebeskrivning
Som IT-supporttekniker hos Trademax kommer du att ingå i företagets IT-avdelning och arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare. Du kommer att bli en viktig spelare med många kontaktytor inom organisationen.
I rollen som IT-supporttekniker ansvarar du för administration och support av företagets Microsoft server och klienter, samtliga datorer och skrivare på kontoret, nätverk, samt löpande support avTrademax egenutvecklade system för orderhantering.
Du bemöter våra medarbetare personligen på kontoret och över telefon för våra butiker för att stötta dem i IT relaterade frågor.


Kvalifikationer
Vi ser att du har 1-2 års arbetserfarenhet av IT-support och motiveras av problemlösning samt kontinuerlig kontakt med våra medarbetare.
Du har en eftergymnasial utbildning inom IT och har erfarenhet av support och nätverksadministration.
System och verktyg du har erfarenhet av är VMware, Amazon AWS (meriterande), Windows Server och klienter, Active Directory, SQL Server. Det är en fördel om du arbetat med Linux server och klienter, MySQL, JIRA, nätverk, och säkerhet. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.


Egenskaper
Trademax har under de senaste åren genomgått en kraftig expansion och det är viktigt att du som person trivs i en föränderlig miljö där tempot är högt och ställer krav på flexibilitet, problemlösning och servicekänsla. För tjänsten kommer personlig lämplighet att ha stor betydelse därför är det är viktigt att du är självgående och stresstålig i din natur samt har lätt för att skaffa dig en överblick, prioritera och fokusera rätt på dina arbetsuppgifter.

För att lyckas i tjänsten tror vi även att du som person är noggrann, ansvarsfull, initiativrik och nyfiket proaktiv. Du är duktig på att kommunicera, har god pedagogisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Du drivs av att hjälpa dina kollegor och lösa problem och stimuleras av att hitta lösningar.


Ansökan
Är du IT-supportteknikern Trademax söker? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Tjänsten söker du via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenny Pettersson eller Cindy Kristensson på telefonnummer 040- 611 07 70.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se


  • Anställningsomfattning:Heltid
  • Anställningsform:Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort:Helsingborg
Kontaktperson(er):
Jenny Pettersson
040-611 07 70
Bottom Curve