|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Tekniker till Fab Detect

 
 
 

Tekniker till Fab Detect

Om företaget
FAB Support AB grundades år 1995 och har sedan dess vuxit inom industri och forskning. De arbetar främst med gashantering inom avancerad industri och dotterbolaget FAB detect arbetar med gasdetektering. Fab Detect har ett försäljningskontor i Kista och en större anläggning med verkstad och laboratorium på Värmdö. Färetaget verkar inom hela Norden och deras kundbas växer ständigt!

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi en person för underhåll av utrustning och verktyg rörande gashantering till anläggningen i Älvsby, Värmdö. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av hantering av gasreningsutrustningar samt kalibrering av gasdetektorer. Vid rengöring kommer du utföra service på så kallade scrubbrar (tunnor) där du tömmer innehållet och sedan rengör insidan. Eftersom innehållet kan vara skadligt är det viktigt att det hanteras rätt och samlas upp för förstöring. Du sätter sedan ihop scrubbern igen, byter reservdelar och fyller den på nytt. Arbetet kan stundtals kräva vissa tunga luft, men hjälpmedel finns på plats. Du kommer även vara utrustad med skyddskläder och andningsmask.

Vid kalibreringen kommer du att testa gasdetektorer för att kontrollera att de håller måttet, och vid behov justera och utföra enklare reparationer. Testet genomförs med hjälp av vissa gaser där du kontrollerar om instrumentet reagerar som det ska. Övriga arbetsuppgifter kan vara att hjälpa kollegor ute i fält vid installationer, samt ha koll på det interna lagret. För rätt person finns goda möjligheter att lära sig mer!

Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!


Din profil
Vi ser gärna att du som söker har någon form av teknisk erfarenhet alternativ utbildning, då en teknisk förståelse underlättar arbetet. Du bör även vara händig, eftersom arbetet är praktiskt och du bland annat kommer att underhålla och reparera instrument. Kanske har du efter gymnasiet jobbat inom produktion, bygg eller montering och söker nu din nästa utmaning. Körkort B är ett krav.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Apply Online
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Produktionsteknik
  • Kategori: Teknik/Ingenjörstjänster
  • Employment: Heltid, Visstidsanställning
  • Placement: Värmdö
  • Published: 2017-03-17
Apply Online

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.