|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Systemintegratör - Biztalk

Genom att fortsätta godkänner du Monsters integritetspolicy, användarvillkor och användande av cookies.

Sogeti

Systemintegratör - Biztalk

Sogeti, ett konsultföretag inom Cap Gemini-koncernen, är ett av Sveriges största IT-konsultföretag och levererar högkvalitativa IT-tjänster på den lokala marknaden. Sogeti är rankad etta bland IT-företagen i Universums undersökning över ”Sveriges bästa arbetsgivare” där medarbetare själva får utvärdera sina arbetsgivare. Nu expanderar vi vår verksamhet i Nyköping/Oxelösund och söker dig som brinner för systemintegration i allmänhet och Biztalk i synnerhet.


BizTalk-konsult

Som konsult med inriktning på Microsoft BizTalk Server kommer du att arbeta med systemarkitektur, design och utveckling av nuvarande och framtida Microsoft BizTalk-lösningar i spännande integrationsprojekt. Vi söker både dig som är expert på BizTalk (3-5 års erfarenhet) samt dig som brinner för BizTalk men som ännu inte hunnit arbeta i mer än 1-2 år på området.

Din profil

  • God erfarenhet kring BizTalk och integrationslösningar
  • Erfarenhet av Microsoft .NET Framework samt SQL Server
  • Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt

Vi tror också att du som person är strukturerad, ansvarsfull och tycker om rollen som konsult. Certifieringar är meriterande men inget krav.

För mer information om denna tjänst, kontakta kontorsansvarige Tomas Öberg på telefon 070-2277540
Om Sogeti Sverige AB
Sogeti levererar högkvalitativa IT-konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, testning, systemförvaltning samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka 20 000 medarbetare i 15 länder. Av dessa arbetar cirka 1100 konsulter vid företagets 21 svenska kontor. Mer information finns på www.sogeti.se.

Ansök härTipsa en vänTillbaka