|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Systemingenjör till Polyamps m...

Systemingenjör till Polyamps marinmilitära division


 

Polyamps marinmilitära division skapar fartygs- och sensorsystem för minimering och kontroll av militära fartygs utstrålade elektromagnetiska signaturer under vattnet. Teknikområdet syftar till att fartyg och ubåtar skall kunna röra sig i sitt operationsområde och med hjälp av våra system undgå upptäckt av spanings- och vapensystem placerade under vattnet.

Systemdesign och projektledning sker i Sollentuna och produktion av delsystem och komponenter sker från vår enhet i Åtvidaberg, där vi även tillverkar och säljer strömförsörjningsenheter och tillverkar främst DC/DC omvandlare.

Vi marknadsför oss just nu i Europa, USA, Indien, Sydostasien och Sydamerika där vi har befintliga och framtida projekt, vilket innebär några resor per år beroende på fasen i de olika projekten.

 

Om dig vi söker

Vi söker dig som är nyutexad ingenjör inom Elkraft, Mekanik, Elektronik, Marinteknik eller liknande område.

Det är mycket mertiterande om du har erfarenhet av marina tekniska system och marin infrastruktur men inget krav.

Vi vill att du är utåtriktad och intresserad av kundkontakter. Vi ser dig som en handlingsmänniska.

 

Om rollen

Systemingenjören är en viktig person i vårt team där vi specificerar och tar fram system som möter våra kunders specifika önskemål när det gäller anläggningar för signaturkontroll ombord, eller för mätning av signaturer under vattnet.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att, baserat på underlag från kunder, specificera system som skall integreras på örlogsfartyg för att minska deras elektromagnetiska signaturer. Till din hjälp har du en programvara som är utvecklad av Polyamp för just analys och design av de parametrar som påverkar fartygets magnetiska signatur.

 

I din roll som systemingenjör skall du kunna beskriva tekniska system och självständigt ta fram underlag för att marknadsföra, utbilda och leverera dessa system. Då vi i stor omfattning har utländska kunder skall underlagen i de allra flesta fall vara på engelska. I detta arbete behöver du vara självgående med god initiativförmåga.

 

I din roll som systemingenjör förväntas du vara väl insatt i internationella standarder för tekniska system vad gäller både prestanda, miljökrav och systemsäkerhet. För systemsäkerhet finns ett specificerat regelverk och ett arbetssätt med ett dokumentationssystem som skall följas och överlämnas till kund. Inom detta arbete har Polyamp upparbetade metoder som du kommer få sätta dig in i och utveckla.

 

Din Ansökan

Med tanke på tjänsternas karaktär är det ett krav att vara svensk medborgare. Ansökan skall vara skriven på svenska. Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök nedan.

För frågor kontakta Dorothée Östlund Telefon: 08-594 693 22

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  POLYAMP
 • Placering
  Stockholm, STHM
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare