|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Systemarkitekt sökes

Genom att fortsätta godkänner du Monsters integritetspolicy, användarvillkor och användande av cookies.

Sogeti

Systemarkitekt sökes

Sogeti, ett konsultföretag inom Cap Gemini-koncernen, är ett av Sveriges största IT-konsultföretag och levererar högkvalitativa IT-tjänster på den lokala marknaden. Sogeti är rankad etta bland IT-företagen i Universums undersökning över ”Sveriges bästa arbetsgivare” där medarbetare själva får utvärdera sina arbetsgivare. Nu expanderar vi vår verksamhet i Nyköping/Oxelösund.

Vi söker dig minst tre års erfarenhet som systemarkitekt, helst inom Microsoft .NET. Du är erfaren inom på .NET-området och har erfarenhet av att driva .NET-projekt från ett arkitekturperspektiv och behärskar lösningsmönster på olika nivåer.

Önskvärda meriter:

  • universitets- eller högskoleexamen
  • en stark önskan att arbeta som konsult
  • mycket goda kunskaper och erfarenhet av arkitektur och systemutveckling
  • en gedigen bakgrund som systemutvecklare
  • är positiv, utåtriktad och drivande lagspelare

Livet som konsult kräver ett öppet sinne och att man är flexibel som person. Vi erbjuder dig möjligheter att arbeta i ett väletablerat och lönsamt företag som har genomarbetade och kvalitetsmässiga processer för bland annat försäljning, leverans och kompetensförsörjning. Tag chansen att komma till en företagskultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet.

Vid ansökan beskriv gärna de uppdrag/projekt som du har varit involverad i samt, för var och ett, vilken roll du har haft och vilka tekniker/miljöer som har varit aktuella. 

För mer information om denna tjänst, kontakta kontorsansvarige Tomas Öberg på telefon 070-2277540
Om Sogeti Sverige AB
Sogeti levererar högkvalitativa IT-konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, testning, systemförvaltning samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka 20 000 medarbetare i 15 länder. Av dessa arbetar cirka 1100 konsulter vid företagets 21 svenska kontor. Mer information finns på www.sogeti.se.

Ansök härTipsa en vänTillbaka