|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Supporttekniker på Atea i Göte...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Atea-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Supporttekniker på Atea i Göteborg jobb i Göteborg

Supporttekniker på Atea i Göteborg

Placering: Göteborg | Sista ansökan: 2017-09-30


Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur  
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
Just nu så utökar vi vårt on-site team, då Ateas konsultverksamhet växer för fullt.  
Därför söker vi dig som har arbetat inom IT-support (1st och 2nd line) eller i en IT-generalist roll i ett par år.  
Som person tror vi att du är driven och strukturerad i ditt arbete. Det innebär att du gärna tar dig an utmaningar och tar ansvar för dina beslut. Vi ser att du är en person som trivs med att ge service och skapa goda relationer med kunderna.  
 
 
För att lyckas som Supporttekniker på Atea behöver du:  
  •  Ha ett brinnande intresse för att IT och service.  
  •  Bra kunskap om hur en dator är uppbyggd och fungerar och hur Microsofts standardapplikationer och operativsystem för persondatorer fungerar  .  
  • Kunna föra en diskussion över telefon eller direkt mot en annan person på både svenska och engelska.      

         Meriterande egenskaper:

  • Erfarenhet av att felsöka persondatorer professionellt, både mjukvara och hårdvara.  
  • Erfarenhet av enklare administration i t.ex Active Dirctory eller Office365.  
 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Ansök och bli en av oss  
Vi hanterar ansökningar löpande, sista ansökningsdatum är 2017-10-31, men tveka inte ansök redan idag! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Madeleine Öhlin på madeleine.ohlin@atea.se.  
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen  
 
 


Atea är Nordens och Baltikums ledande obundna leverantör av it-infrastruktur. Vi bistår våra kunder med specialistkompetens, produkter och lösningar. I Sverige finns vi nära dig på ett trettiotal orter över hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr. www.atea.se