|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Studentmedarbetare till kundtj...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Studentmedarbetare till kundtjänst på Storbank!


Är du student och vill arbeta extra inom kundtjänst på en bank? Nu söker vi dig som brinner för service och alltid vill ge det lilla extra i mötet med kunden! Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund får du som student möjlighet att knyta kontakter och skaffa dig värdefull erfarenhet inom framtiden!

Om tjänsten

Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till en av Sveriges största banker. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i vår studentpool och arbeta på kundens bankkontor i Halmstad med omnejd. Du förväntas att arbeta på kontoret i Halmstad samt närliggande kontor med upp till en timmes pendlingsavstånd, däribland Båstad och Falkenberg. Tillsammans med dina kollegor kommer du att bemanna bankens kundtjänst och betjäna kunder över disk. Vår kund strävar efter att alla medarbetare ska trivas och utvecklas och du kommer att få möjlighet att arbeta i en miljö med fokus på utveckling och affärsmannaskap.

Att ingå i studentpoolen innebär att du förväntas arbeta minst 2 pass i veckan utspritt över månadens alla veckor. Passen läggs upp när vår kund har behov och kan ofta komma med kort framförhållning, därför är det viktigt att du som student kan planera din tid för att hinna med både arbete och studierna. Under sommaren ges man som en del av studentpoolen möjlighet att arbeta heltid på något av bankens kontor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Rollen som kundtjänstmedarbetare är otroligt bred och du kommer bland annat att hjälpa till med frågor kring korthantering, internetbanken, in- och utbetalningar samt enklare rådgivning. Rollens variation och omväxling i kombination med utveckling är några faktorer till varför våra konsulter trivs och stannar länge i vår studentpool. Som nyanställd kommer du att få en gedigen introduktion bestående av 10 handledarledda dagar ute på två av bankens kontor. Du kommer även att genomgå en webbaserad utbildning via bankens e-learning system. Alla introduktions- och utbildningstid är betald.

För att trivas i rollen tror vi att du studerar och har ett intresse för ekonomi och mötet med kunder. Du tycker om att ha många kontaktytor och drivs av att leverera en hög kvalité och service.

Vi söker dig som

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst två år kvar av dina studier och kunna arbeta runt två pass i veckan. Du behöver därför ha en förmåga att planera och strukturera din tid för att få ihop både studier och arbete. Vi ser gärna att du har flexibla studier så att du kan arbeta både med kort varsel såväl som med längre framförhållning. Du förväntas arbeta två pass i veckan även under mer intensiva perioder såsom vid tenta.

 • Studerar på högskola eller universitet
 • Har minst två år kvar av dina studier
 • Tidigare erfarenhet av kundservice och/eller försäljning
 • Kan kombinera dina studier med arbete

Som person är du ambitiös och trivs med att arbeta i en prestationsinriktad kultur med fokus på resultat. Att ge bra service och det lilla extra i kundmötet är en självklarhet för dig och du är öppen mot de människor du möter. Vidare tror vi att du är effektiv men noggrann i dina arbetsuppgifter för att säkerställa att allt utförs korrekt. Du har en god problemlösningsförmåga och ett stort intresse av att hjälpa andra. Vi ser även gärna att du har ett intresse för ekonomi.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: januari/februari

 • Omfattning: 2 pass i veckan

 • Placering: Halmstad med omnejd

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Vår kund är en av Sveriges ledande storbanker vars verksamhet bygger på entreprenörskap och långsiktiga relationer. Kundens företagskultur präglas av ambitionen att ständigt utvecklas och att prestera i en förändringsmiljö. Medarbetarna ges ett betydande eget ansvar för både sina kunders och sin egen utveckling och det läggs stor vikt vid att man lever enligt bankens värderingar.

 • Halmstad
 • Deltid
 • Ekonomi/juridik/inköp
 • 14981561