|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Student sökes som produktionsa...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst och försäljning.StudentConsulting - Meet Your Future.

Ansök här

Overview

Placering

Landskrona, Skåne län

Bransch

Tillverkning/Produktion

Anställningsform

Deltid/Extra

Student sökes som produktionsarbetare utanför Landskrona

Tillverkning/Produktion

Information om uppdraget

För kunds räkning söker vi dig som studerar på minst 50 %. Företaget tillverkar tyngre metallrör strax utanför Landskrona. Du kommer att arbeta som produktionsarbetare och ha ansvar över att hålla uppsikt över maskinen.
Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av att fylla på och tömma maskinen som rören tillveras i. Därefter packeterar du och förflyttar rören till utlastningen. Vi söker dig som har erfarenhet av fysiskt arbete och gillar att arbeta under ett högt tempo. Tjänsten kräver att du är student på minst 50 procent. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier och kan arbeta minst två pass i veckan.

Vi ställer stora krav på flexibilitet gällande arbetstider. Arbetstiderna är varierande med huvudsak måndag - fredag både dagtid och nattid. Även helgarbete kan förekomma.
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Du ska inte vara rädd för att ta i där och när det behövs. Som person ska du vara effektiv, noggrann, och ha erfarenhet av att arbeta med ansvar. Du som söker ska ha truckkort med B1-behörighet då du kan komma att flytta bland annat pallar till och från utlastningen. Vi ser även att det är viktigt att du har skinn på näsan och vågar ta för dig. Tillgång till bil underlättar för att ta sig till och från arbetsplatsen som ligger i Häljarp, strax utanför Landskrona. Är du intresserad? Välkommen med din intresseanmälan redan idag då tillsättning sker när vi hittat den rätta kandidaten!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Ansök här