|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Sommarjobb som mekaniker på sp...

 
 
 

Sommarjobb som mekaniker på spännande företag!

Tjänstebeskrivning
Är du ansvarstagande, flexibel och har ett stort intresse för teknik? Flextrus söker nu en positiv och nyfiken person som kan arbeta som mekaniker under sommaren!

I rollen som mekaniker kommer du att delta i projekt och arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökning och problemlösning. Du är placerad på underhållsavdelningen med produktionen i fokus i en mycket omväxlande miljö att arbeta i. Som sommarvikarie ska du vara flexibel och kunna hoppa in där det behövs mest hjälp för dagen.

Krav på person
Som person är du positiv, utåtriktad och flexibel samt har lätt för att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du är ansvarsfull, har ett stort intresse för teknik och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom området. Vi ser gärna att du studerar eller har studerat exempelvis en verkstadsteknisk linje, underhållsteknik, maskinteknik eller liknande. Det är meriterande med kunskaper inom pneumatik och hydraulik samt tidigare erfarenheter av mekaniskt eller liknande arbete. Då företaget har kunder inom livsmedels- och vårdbranschen är det viktigt att tänka på de hygieniska riktlinjerna på företaget, någonting som du kommer att få utbildning inom på plats.

Företagspresentation
FLEXTRUS – DET NATURLIGA VALET FÖR KRÄVANDE FÖRPACKNINGSKUNDER

Våra kunder marknadsför, skyddar och bevarar sina varor på bästa sätt genom att använda flexibla förpackningar med avancerade barriäregenskaper. De har alla starka krav kopplade till sina produkter och sina varumärken, och har behov av förpackningsmaterial med rätt känsla, utseende och funktioner.

Som ledande i norra Europa, levererar vi flexibla miljöanpassade material till livsmedels- och hälsovårdsförpackningar. Vi tar ett steg närmare våra kunder och deltar aktivt i deras utveckling. Flextrus har en omsättning på nära 1 miljard kronor och 300 engagerade medarbetare. Vi har säljrepresentation nära våra kunder och driver två fabriker i Lund och Halmstad i Sverige samt en fabrik i Highbridge, Storbritannien. Flextrus ingår i ÅR Packaging Group.


Start: Vecka 24 - vecka 33

Omfattning: Heltid

Arbetstid: 7-15.30, var tredje vecka är det eftermiddagstider, mån-tors 15:00-23:30.

Plats: Lund

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos en av våra kunder. Eventuella frågor besvaras av Sara Lindmark, konsultchef, på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Publiceringsdatum: 2017-03-20