|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Skolsköterska för ambulerande ...

Skolsköterska för ambulerande uppdrag jobb i Gävleborgs Län, Gävleborgs Län Sverige

Skolsköterska för ambulerande uppdrag

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av förskollärare, lärare och övrig skolpersonal, från förskola till vuxenutbildning. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från lärare, elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i elevhälsoteamet tillsammans med kurator, studievägledare, specialpedagoger och skolläkare hos våra kunder/skolor. Arbetsuppgifterna består av förutom skolsköterskeuppgifter att tillsammans med elevhälsoteamet arbeta med att stödja elever i åldern med olika former av beho och i deras lärande. Du kommer även att ingå i skolans likabehandlingsgrupp, krisgrupp samt ingå i skolans förebyggande elevhälsoarbete.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidarutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller den specifika skolsköterskeutbildningen. Vana att arbeta med ungdomar och datajournalsystem är en merit.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder i framförallt Dalarna & Gävleborg, En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling.

Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med bra lön!
Tillträde:omgående - Urval sker löpnade så skynda in med din ansökan, sök via, www.clockworkpersonal.se

Kontakta Fred för mer info; 073-3512727logo