|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Skattekonsult till Luleå

Skattekonsult till Luleå

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer. 

På kontoret i Luleå arbetar drygt 50 personer som erbjuder en bred palett av våra tjänster till olika kunder inom främst revision och redovisning. Kontoret har en positiv tillväxt och vill nu bredda erbjudandet lokalt och förstärka teamet med en skattekonsult.Din roll
Som skattekonsult leder du självständigt kunduppdrag med rådgivning i skattefrågor som rör bolaget och dess ägare, omstruktureringar, förvärv och försäljning av bolag, samt vara biträdande vid skatteprocesser.

Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är drygt 90 konsulter som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-tull- och punktskatter.Din profil 
Rätt person för rollen har tidigare erfarenhet från liknande roll på revisionsbyrå eller Skatteverket i kombination med mycket goda kunskaper inom skatteområdet och i synnerhet om beskattning av fåmansföretag och dess ägare. Du har en akademisk examen inom juridik och/eller ekonomi.

Du är affärsmässig med god förmåga att skapa nya kundkontakter samt bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer. Det ställer höga krav på att vara initiativrik och drivande samt att inge förtroende. Vi värdesätter att du är engagerad, lösningsorienterad och har kunden i fokus.Vårt erbjudande
Hos oss får du jobba med dynamiska entreprenörsföretag och vara med i deras verksamhet och på deras tillväxtresa. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö med utmanande arbetsuppgifter och stora möjligheter för professionell utveckling. Vi satsar på att skapa balans i livet för medarbetarna, att ha en förändringsbenägen kultur och att hela tiden utveckla ledarskapet.Välkommen med din ansökan!
Vi vill ha din ansökan och CV så snart som möjligt och senast den 22 oktober 2017. För mer information kontakta Natasha Pantic på natasha.pantic@se.gt.com.
Ansök nu
Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag in Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.
  • Facebook
  • Twitter