|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Skälbyskolan F - 3

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Sollentuna Kommun-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Skälbyskolan F - 3 jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Häggviks förskolor och skolor Grundlärare mot fritidshem

Skälbyskolan F - 3

Häggviks förskolor och skolor

Grundlärare mot fritidshem till Skälbyskolan åk F - 3

Har du eleverna och målen i fokus och vill arbeta med att utveckla en tillgänglig skola för alla elever under hela dagen? Vill du jobba för att skola och samhälle ska hänga ihop? Är du modig, flexibel och lösningsorienterad? Är du prestigelös och utvecklingsbenägen? Då är du rätt person att vara med och utveckla Skälbyskolan till en skola där alla trivs och mår bra.

Ditt uppdrag är att, tillsammans med kollegor och ledning, stötta elever i utveckling och lärande och utveckla verksamheten för att skapa förutsättningar för alla elever att nå en hög måluppfyllelse. Elever ska få möta en pedagogisk verksamhet som skapar ett sammanhang, som är väl genomtänkt och motsvarar behoven.

Kvalifikationer:

För att lyckas med uppdraget förväntar vi oss en tydlig och lyhörd person med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med elever och föräldrar. Du är en lagspelare och har lätt för att samverka med kollegor. Din syn på skolutveckling tar sin utgångspunkt i modern skolforskning och kollegialt lärande. Du har ett tydligt fokus på att utveckla elevernas lärande i samspel med andra.

Välkommen med din ansökan till Skälbyskolan - Mötesplatser för meningsfullt lärande!

 

Anställningen är en heltidstjänst och vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde: Efter överenskommelse

 
 

Vi undanber oss annonsförsäljare/rekryteringsfirmor!

 
 
Kontaktpersoner:
Charlotte Mörck Tina Freby Hjort
tfn: +46 8 579 226 17
mob: +46 73 915 24 88
Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se
Skriv ut

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 70 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!