|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Självgående HR-generalist till...

 
 
 

Självgående HR-generalist till dynamiskt bolag

Samtrans söker en självgående HR-generalist med några års erfarenhet och som vill fortsätta utvecklas inom HR-området. Här finns chansen att komma in i ett dynamiskt företag i en mångsidig roll med goda utvecklingsmöjligheter. Låter det som något för dig? Läs vidare!

Samtrans Skol- och handikapptransporter är specialiserade på att utföra, administrera och samordna resor för personer med särskilda behov. I koncernen ingår flera bolag med verksamhet i framför allt Stockholm och Mälardalen. Hos oss får du vara med och påverka HRs arbete och du kommer garanterat att utvecklas och ha roligt i din karriär.

Uppdragsgivare: Samtrans

Ort: Stockholm/Solna

Omfattning: Heltid. Start omgående efter överenskommelse.

Arbetsbeskrivning:
• Stödja chefer i deras verksamhets-, personal- och arbetsgivaransvar utifrån lagar, avtal och policys

• Stötta i rekryteringsprocessen

• Arbetsmiljöuppföljning och arbete med hälsofrämjande aktiviteter

• Vidareutveckla och ta fram rutiner och arbetssätt för nyckelprocesser samt uppdatering av personalhandbok

• Nyckeltal, internkommunikation och employer branding arbete

• Arbeta med lag- och avtalstolkning, facklig samverkan och förhandling

Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskoleexamen från personalvetarprogrammet eller motsvarande och minst 3 års erfarenhet av att arbeta brett med HR frågor. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta med förhandlingar och arbetsrättsliga frågor samt erfarenhet av att ha rekryterat brett. Du behöver behärska svenska i tal och skrift samt vara kommunikativ och duktig i Officepaketet.

Som person får du gärna ha stor portion humor, hög social kompetens med förmåga att skapa förtroende med olika typer av människor och förmåga att prioritera och organisera det egna arbetet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Samtrans: Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Företaget är privatägt och beräknas omsätta cirka 600 miljoner 2017. Samtrans jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting och har idag cirka 200 anslutna åkerier med 800 fordon. På Samtrans kontor arbetar cirka 100 personer. Samtrans är ett växande företag med en företagskultur som präglas av respekt, samhörighet och mångfald.

Sista ansökningsdag: 2017-10-02. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Rekryteringskonsult Lotta Kantsjö 070-343 03 89 eller lotta.kantsjo@randstad.se


Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.