|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Handläggare för miljön

 
 
 

Handläggare för miljön

Söker du ett nytt arbete och har tidigare arbetat med kontorsadministration eller som handläggare? Vill du vara en del i ett bättre Sverige, där trängseln och miljöpåverkan minskar? Randstad söker nu en handläggare till vår kund som arbetar med helhetssyn när nya infrastruktursatsningar genomförs. Våra handläggare arbetar med handläggning och beredning i ärenden kopplade till väglagen. Uppdraget startar den 1 november, vill du vara med och bygga framtiden? Välkommen in med din ansökan, redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Kristianstad

Omfattning: Heltid 8-17, för start 1 november och 1 års uppdrag (med möjlighet till förlängning/övertag av kund).

Arbetsbeskrivning:
Här hamnar du hos en samhällsutvecklande myndighet som varje dag arbetar med att förvalta och utveckla sitt verksamhetsområde i samhället. Kontoret är beläget i fräscha lokaler på en central adress. I det här uppdraget kommer du att huvudsakligen arbeta med handläggning och administration liksom beredning och uppföljning av ärenden.

I rollen som handläggare kommer du exempelvis att;

  • Bereda ledningsärenden via myndighetens ärendehanteringssystem – bland annat begära komplettering av handlingar från kund.
  • Bereda beslut genom att vid behov kontakta ledningsägare såsom exempelvis driftentreprenörer, projektledare eller miljöspecialister.
  • Ha såväl intern som extern kontakt och ge råd samt förmedla information.
Kvalifikationer:
Här behöver du;

  • Minst 2 års relevant erfarenhet (exempelvis inom kontorsadministration eller som handläggare)..
  • Avklarad gymnasieutbildning liksom goda kunskaper inom PC.
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Har du tidigare arbetat med telefon som ditt främsta arbetsredskap och/eller gymnasieutbildning med inriktning teknik ser vi det som meriterande (ej krav).

För att lyckas i rollen som handläggare är du utåtriktad, serviceorienterad och har förmågan att prioritera bland parallella arbetsuppgifter med bibehållet lugn. Är du dessutom noggrann, trivs med att ta egna initiativ och duktig på att arbeta självständigt? Då kommer du att bli uppskattad i din nya roll, både internt och externt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-10-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Niclas Norenius Marander | niclas.norenius.marander@randstad.se | Josefin Andersson | josefin.andersson@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.