|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Site Manager/Verkstadschef til...

 
 
 

AUTOREKRYTERING – SVERIGES ENDA BEMANNINGS- OCH REKRYTERINGSFÖRETAG FÖR MOTORBRANSCHEN

Autorekrytering är landets enda bemannings- och rekryteringsföretag med odelat fokus på att matcha rätt människa med rätt jobb i motorbranschen. Det har vi gjort sedan 2005, något som resulterat i många nya branschförmågor och en stabil, ständigt växande bas
av nöjda kunder och medarbetare.

Site Manager/Verkstadschef till Linde Material Handling AB

Linde AB

Om företaget
Linde Material Handling, som ingår i KION Group, räknas till en av världens ledande tillverkare av motvikts- och lagertruckar och är marknadsledande i Europa. Linde kan dessutom erbjuda sitt Know-how inom elektriska drivsystem efter decennier av utveckling och produktion, till kunder för olika användningsområden. Som ett internationellt företag, finns Linde Material Handling verksamt med nio produktions- och monteringsfabriker runt om i världen, och har ett globalt sälj- och servicenätverk med kontor i mer än 100 länder. Linde Material Handling har ca. 14 000 anställda världen över och genererar en omsättning på ca. 32 miljarder Sek.

Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.

Linde Material Handling i Sverige har ca 390 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.

Linde har ansvaret för all truckservice på Volvo Cars i Torslanda och söker nu en Site Manager/verkstadschef med placering hos kund.

Dina arbetsuppgifter
Som Site Manager/verkstadschef är ditt huvudansvar att driva och bemanna serviceverkstaden, och till din hjälp har du även en verkmästare/arbetsledare. Du kommer att styra och utveckla verksamheten genom att skapa effektiva flöden, processer och bemanning. Vidare så kommer du att vara Lindes representant i dialogen avseende service och servicerelaterade frågor mot kund (Volvo Cars). Tjänsten innefattar personalansvar för ca 25 servicetekniker på 3 skift.

I ditt ansvarsområde ingår även:

-Ekonomisk uppföljning.

-Arbetsmiljöfrågor.

-Skapande av rapporter och underlag.

-Personalansvar och rekrytering.

Din profil
Vi tror att du är en erfaren ledare som med trygghet, social kompetens och kunskap inger förtroende samt engagerar och entusiasmera din omgivning. Vidare är du bra på att se helheten och att utifrån den planera flöden och processer i en verkstadsmiljö. Vi ser gärna att du har en bred teknisk kompetens från fordonsservice, produktion och/eller logistik. Vi tror att du tidigare arbetat som verkstadschef eller verkmästare. Du är strukturerad och självgående, samt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Elin Skoglund på 070-6226423.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Översikt

Placering

Göteborg

Bransch

Ledning/Management

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Karriärnivå

Erfaren