|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Serviceinriktade budbilsförare...

 
 
 

Serviceinriktade budbilsförare till distributionsföretag

Är du en serviceinriktad chaufför med B-körkort och vill jobba i en trevlig miljö med bra stämning?

Vår kund söker nu budbilsförare med B-körkort till sin terminal i Veddesta. På uppdraget kommer du att arbeta med distribution av paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig. Utöver att du har ett intresse för kunden så måste du ha erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en del tunga moment och sker ofta i ett högt tempo, så fysisk styrka är en fördel.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Ambitionen är att kunden ska ta över din anställning efter 3-6 månader.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Järfälla

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
Du kommer som distributionschaufför hämta och leverera brev och paket från terminalen i Veddesta till kunder runt om i Stockholm. Det kan förekomma en del tunga lyft då vissa paket väger mer än andra.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kvalifikationer
Du är en person som brinner för maximal kundnöjdhet med fokus på optimal service, kvalitet och kostnad till slutkund. Du är en kundfokuserad, serviceorienterad person med ordning och reda och med stor lyhördhet. Tjänsten kräver B-körkort och erfarenhet av distribution.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2017-10-15, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakt André Celik, andre.celik@randstad.se eller Linn Holmberg, linn.holmberg@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.