|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Serviceingenjör/Instrumenttekn...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Cb Richard Ellis AB-jobb  Dela jobbRapportera denna annons

Serviceingenjör/Instrumenttekniker till CBRE

Annonstitel

Serviceingenjör/Instrumenttekniker till CBRE

Nu söker CBRE en serviceingenjör för att arbeta hos deras kund, ett läkemedelsföretag i Mölndal. CBRE GWS är verksamma inom Facility Management och är specialiserade på att leverera affärsstödjande servicetjänster i såväl kontorsmiljö som produktionsanläggningar och fastigheter. CBRE erbjuder ett variationsrikt arbete med stor teknisk bredd och engagerade kollegor.

Vill du arbeta i ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du med att arbeta i en högteknologisk miljö där kundengagemang och service är en väsentlig del av det dagliga arbetet? Då kan detta vara jobbet för dig!

 Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team och i huvudsak arbeta med teknisk support, hantera kontakt med externa leverantörer och medverka med teknisk rådgivning vid upphandling av ny utrustning.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att:

  • Fungera som First Line Support för laboratorieutrustning, labautomation och analysinstrument varav stor del är i reglerad miljö
  • Planera och utföra förebyggande och akut underhåll samt logga och följa upp alla arbeten i affärssystemet SAP
  • Säkerställa bästa möjliga servicekvalitet och professionell kunddialog. Vid komplexa fel är det inte ovanligt att arbeta ihop med användare/forskare.
  • Ombyggnad, anpassning och vidareutveckling av laboratorieutrustning
  • Planera och medverka vid beslut om servicenivåer baserat på verksamhetens behov
  • Teknisk rådgivning i samband med inköp av laboratorieutrustning
  • Ansvara för kontakt med externa serviceleverantörer
  • Uppföljning gällande kundnöjdhet

Din bakgrund

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna som Field service engineer. Du har en bred teknisk kompetens inom elektronik, finmekanik och/eller instrumentteknik. Vidare ser vi att du har erfarenhet av teknisk service. Det är meriterande om du har erfarenhet inom Life Science-industrin och GMP miljö samt labautomation och analysinstrument som tex. HPLC/UPLC.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, driven och analytisk. Du är också initiativrik och en problemlösare samt har lätt för att skapa och vårda relationer. Du är också en lagspelare som samtidigt trivs med att arbeta självständigt. Du har en utmärkt kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt på såväl svenska som engelska.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

 

Tillträdesdag

Omgående/Efter överenskommelse

 

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

 

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 

 

 

Published using Workbuster .