|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Senior konsult för målbildsarb...

 
 
 
Amendo Jobs

Senior konsult för målbildsarbete till bank/försäkringsbranschen

Amendo


Vi söker en senior konsult för målbildsarbete
Vår kund är ett av landets största bank och försäkringsbolag
Beläget i centrala Sthlm, konsultuppdraget skall påbörjas under andra halvan av januari och pågå som minst under första kvartalet.
Uppdraget är på deltid, minst 50 %.


Arbetsbeskrivning
För att lyckas med utmaningen att på ett effektivt sätt kunna möta kunderna på flera mötesplatser och parallellt med inkommande samtal också sömlöst kunna hantera kontakter via chatt, e-post och sociala media behöver vår kund enas om en gemensam contact center-plattform. En sådan plattform ska möjliggöra en standard men den måste också skapa frihet för det enskilda bolaget vad gäller egen hantering och egna funktioner.

Uppdraget innebär att delta i arbetet med att, utifrån bland annat kundbehov, marknadsstrategien och ”best practice”, ta fram en övergripande målbild som beskriver hur bolaget på ett effektivt sätt ska hantera kundkontakter oavsett vilken kanal kunden använder. Arbetet innebär också att ta fram en nulägesbeskrivning och en förflyttningsplan samt redogöra för kostnader för förflyttning samt vilka fördelar som uppnås. Arbetet presenteras i Word och ppt (Excel om så behövs) samt muntlig presentation.


Kvalifikationer och egenskaper
• Lång erfarenhet och dokumenterad tidigare erfarenheter inom området kanalsamverkan/omichannel/contact center (skallkrav)
• Goda referenser och tidigare genomförda uppdrag inom området
• Stor vana att utveckla, ta fram och förankra målbilder för ledning och breda målgrupper
• Hög pedagogisk kompetens och stor skicklighet att ta fram beslutsunderlag
• Liknande genomförda uppdrag inom bank och försäkringsbranschen, eller liknande bransch.
• Personen ska vara en duktig kommunikatör, både i tal och skrift
• Personen ska se helhet och arbeta proaktivt.


Om företaget
Vår kund är ett av landets största bank och försäkringsbolag
Beläget i centrala Sthlm,

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom interimsuppdrag med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef- och specialistnivå. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Varför samarbeta med Amendo?
Amendo är ett bolag med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Vi är framgångsrika men aldrig nöjda och vi går till arbetet varje dag med passion. Vi är tillräckligt små för att du ska bli sedd men stora nog att kunna erbjuda dig spännande interimsuppdrag hos våra kunder.

Ansök gärna om medlemskap i vår Interims grupp på LinkedIn: Amendo Interim Management – tillsättning av professionella chefer & specialister


Frågor och kontakt
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående då konsultuppdraget är planerat att starta inom kort. Vid frågor är du välkommen att kontakta Åsa Ollert, asa.ollert@amendo.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss på Amendo

Mycket har hänt sedan vi 2001 drog igång vår verksamhet. Med unik branschkunskap inom ekonomi, bank, finans och försäkring tillsammans med vår vana av rekrytering är vi i dag ett av landets ledande konsult- och rekryteringsföretag. Det är vi stolta över, men aldrig nöjda med. Att hela tiden bli bättre driver oss framåt.

Vår vision är att vara Nordens största nischade konsult- och rekryteringsföretag för specialistkompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Nischen gör oss till experter

Att behålla vår nisch är viktigt för oss eftersom det är där vi är experter. Därför har vi valt att gräva där vi står istället för att bredda verksamheten. Med det i åtanke har vi utvecklat konsult- och rekryteringslösningar på alla nivåer, från studenter och unga talanger till seniora chefer och specialister.

Vi har verksamhet i hela Sverige med kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Borås och Skellefteå och fortsätter ständigt att växa. Det är en spännande resa!

www.amendo.se
Contact Amendo
 • Stockholm
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm
  Tel: 08-545 880 55
 • Sundsvall
  Sjögatan 13
  852 34 Sundsvall
  Tel: 070-299 95 65
 • Göteborg
  Östra Larmgatan 13
  411 07 Göteborg
  Tel: 031-16 81 13