|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Senior Key Account Manager til...

 
 
 
Amendo Jobs

Senior Key Account Manager till SevenDay Finans

SevenDay Finans


Vill du arbeta som Senior Key Account Manager på SevenDay Finans AB och ansvara för att bygga upp sälj med fokus på den svenska marknaden? Brinner du för Retail och har erfarenhet från Bank & Finans eller Försäkringsbranschen? Nu har du möjlighet att som Key Account Manager få driva deras satsning inom Retail och ansvara för säljkanalen mot såväl nya som befintliga kunder. På SevenDay Finans får du möjlighet till ett spännande och utvecklande arbete med stort utrymme för egna initiativ. Du är den som sätter strukturen från start och ansvarar för utvecklingen framåt. Du verkar i en miljö som karakteriseras av engagemang, arbetsglädje, korta beslutsvägar och ett stort internt driv.

Arbetsbeskrivning
Som ytterst ansvarig för affärsområdet bygger du upp säljfunktionen på SevenDay Finans med fokus på den svenska marknaden där du agerar som KAM mot kundsegmentet Retail (företag). Du kommer att verka på en föränderlig marknad där tjänster och produkter kontinuerligt utvecklas vilket ställer krav på förmåga att anpassa försäljningen efter de behov som uppstår. Då det är en ny tjänst som ska tillsättas får du möjlighet att från början strukturera säljforumet på den svenska marknaden (processer, system och uppföljning från start till leverans mot kund etc.).

Du kommer att:
- Vara operativ och identifiera nya affärer, bearbeta prospekt och boka möten.
- Följa utvecklingen i branschen med förmåga att se nya affärsmöjligheter, ny teknik och produkter som utvecklas.
- Sälja nya som tillhörande produkter och lösningar till Retailkunder utifrån ett bank och kreditbolagsperspektiv
- Leverera hela paketlösningar till kunderna.
- Ha budgetansvar.
- Förhandla med kunder om innehåll i avtal så som priser, processer, rutiner etc.
- Identifiera behov såväl ute hos kund som internt på SevenDay Finans.


Kvalifikationer och egenskaper
Du har minst 5 års erfarenhet inom Bank & Finans eller Försäkring med inriktning mot Retail och ett upparbetat nätverk inom affärsområdet. Du är tekniskt lagd, har en förståelse för olika processflöden och produkter. Du är driven och ”hungrig” efter mer, är optimistisk och ser möjligheter. För att passa i rollen krävs det att du är kommunikativ, strukturerad och trivs med samarbete. Du förväntas ha förmåga att skapa, behålla och utveckla goda relationer med såväl befintliga som potentiella kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av att sälja tjänster, produkter eller tekniska lösningar inom segmentet Bank & Finans. För att trivas på SevenDay Finans ser vi att du har ett bra affärsmannaskap som gärna innefattar erfarenhet av arbete inom internationella koncerner.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan kan du vara den vi söker.


Om företaget
SevenDay Finans AB (svenskt kreditmarknadsbolag) förvärvades den 31 maj 2017 och är ett helägt dotterbolag till Ekspres Bank Danmark, som ägs av BNP Paribas Personal Finance. Förvärvet av SevenDay Finans AB är en del i strategin att bli en bank med verksamhet i hela Norden och det medförde en fördubbling av Ekspres Banks storlek. Ekspres Bank har sedan flera år tillbaka verksamhet i både Danmark och Norge.

SevenDay Finans AB är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag med tillstånd att bedriva finansiell verksamhet, såsom in- och utlåning. Vi är specialister på privatlån utan säkerhet och attraktivt sparande. Vi investerar i långsiktiga kundrelationer. Vår affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter.


Frågor och kontakt
Bifoga ditt CV och personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SevenDay Finans AB i tjänsten som Senior Key Account Manager inom affärsområdet Retail. Då vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan redan idag.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Amendo Bemanning och Rekrytering och om du har frågor om tjänsten kan du kontakta den ansvariga rekryteringskonsulten, Charlotte Umunna, via charlotte.umunna@amendo.se. Ansökan till tjänsten sker via Amendos hemsida.


Om oss på Amendo

Mycket har hänt sedan vi 2001 drog igång vår verksamhet. Med unik branschkunskap inom ekonomi, bank, finans och försäkring tillsammans med vår vana av rekrytering är vi i dag ett av landets ledande konsult- och rekryteringsföretag. Det är vi stolta över, men aldrig nöjda med. Att hela tiden bli bättre driver oss framåt.

Vår vision är att vara Nordens största nischade konsult- och rekryteringsföretag för specialistkompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Nischen gör oss till experter

Att behålla vår nisch är viktigt för oss eftersom det är där vi är experter. Därför har vi valt att gräva där vi står istället för att bredda verksamheten. Med det i åtanke har vi utvecklat konsult- och rekryteringslösningar på alla nivåer, från studenter och unga talanger till seniora chefer och specialister.

Vi har verksamhet i hela Sverige med kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Borås och Skellefteå och fortsätter ständigt att växa. Det är en spännande resa!

www.amendo.se
Contact Amendo
 • Stockholm
  Humlegårdsgatan 17
  114 46 Stockholm
  Tel: 08-545 880 55

  Skellefteå
  Kanalgatan 77
  931 78 Skellefteå
  Tel: 070-391 74 34
  skelleftea@amendo.se
 • Sundsvall
  Sjögatan 13
  852 34 Sundsvall
  Tel: 070-299 95 65

  Borås
  Katrinedalsgatan 13A
  504 51 Borås
  Tel: 031-16 81 13
  boras@amendo.se
 • Göteborg
  Östra Larmgatan 13
  411 07 Göteborg
  Tel: 031-16 81 13