|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Senior Backend Developer, C# ....

Monster
 
 
 
 

Översikt

Företag
Solidicon AB
Placering
Göteborg, VTG 41114
Bransch
IT - Mjukvara
IT
Anställningsform
Heltid
Tillsvidare
Relevant arbetserfarenhet
7 till 10 år
Karriärnivå
Erfaren (mer än 2 års erfarenhet)

Senior Backend Developer, C# .NET

Vi söker nu en Senior Backend Developer i C# som kan ta en central roll i design, implementation och test av våra backend system tillsammans med vårt backend team.

Solidicon är ett mindre produktbolag i schyssta lokaler i centrala Göteborg som fokuserar på utveckling av marknadsledande mjukvarulösningar inom betting och lotto. Vi bryr oss om mjukvaran vi utvecklar och har en passion för att lösa intressanta problem; det är en del av vår yrkesstolthet.

Företaget består av ett entusiastiskt gäng skickliga utvecklare som ser vikten av att jobbet ska vara både roligt, givande och utmanande. Intresset för att spela själv är av mindre betydelse!

Just nu så utvecklar vi nästa generationens betting- och lottoplatform, vilket inkluderar både skalbara servers och funktionsrika applikationer. De flesta projekt vi utvecklar är nya från grunden och vi använder ofta nya teknologier, vilket gör arbetet både intressant och lärorikt. Vi erbjuder tekniska utmaningar i en spännande bransch och en arbetsplats som är inkluderande med glad och positiv stämning.

Roll
Som Senior Backend Developer tar du med dig en stor del av din erfarenhet och omsätter den i praktiken, såväl design, implementation och test av mjukvaran. Vi ser gärna att du är en trevlig person som tycker om att arbeta i team för att implementera snygga lösningar med hög kvalitet. Ett stort plus är om du uppskattar Clean Code, SOLID principer och tar med dig egna positiva erfarenheter.
Exempel på projekt som vi arbetar med är;
 • Skalbar backend som hanterar 500 transaktioner/s och flera miljarder per år.
 • Modulärt Event-nav för administration och konfiguration av produktutbud.
 • Modulärt management system för vår retail platform och ett flertal stödsystem.
 • Reaktiv data-grid för att samla, presentera och filtrera realtidsinformation.
 • Oddsgenerering & dragningsmotorer för lotto, virtual games, sportsbetting, slots.

Teknik
Vi älskar programmering och teknik och vill gärna att du delar det intresset. Det viktigaste är att du vill lära dig mer, men det är såklart positivt med mycket erfarenhet. Vi ser gärna att uppfyller en hel del kring punkterna nedan. 
 • Universitetsutbildning eller grundligt självlärd inom software engineering.
 • Fokus på C# programmering med mer än 6 års arbetslivserfarenhet.
 • Arbetat med att implementera både server och klient i applikationer från grunden.
 • Erfarenhet och intresse för deployment och automatiserad testing.
 • Erfarenhet och intresse för utveckling av ramverk, logik och prestanda optimering.
 • Erfarenhet av SQL, WPF, JavaScript, HTML/CSS och varför inte Powershell, Git och DevOps.

Värdegrund
Vi är ett teknikintresserat gäng som i en avslappnad miljö arbetar med ledande utveckling av avancerad mjukvara. Vi ser gärna att du delar vårt intresse av innovativa lösningar, välfungerande system, teknik i både djup och bredd och se problem som en möjlighet.

Om detta låter intressant och du vill veta mer över en kopp kaffe, så tveka inte att skicka ett kort mail med det CV du har för tillfället.  Vi söker flera nya medarbetare så det är aldrig för tidigt eller för sent!

 

Annonsverktyg