|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Save Desk Agent

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Sales
Referensnr
846766

Save Desk Agent

 

Viasat söker nu serviceinriktade säljare till vår avdelning Sales & Service. Vi arbetar med familjära attraktiva produkter och söker nu dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG.

Det här erbjuder vi

Du blir en del av ett drivet team om 25 personer som arbetar med att ge Viasats kunder förstklassig service vad gäller våra befintliga kunder. Du kommer ingå i en mycket professionell och team-fokuserad organisation där alla arbetar med och för varandra. Vi värdesätter alla former av kompetensutveckling och tar tillvara på våra talanger som visar framfötterna. Arbetstiderna är vardagar 08.45-17.45 och tjänsten är placerad på Södermalm i Stockholm.

En dag på jobbet i rollen

Din roll som säljare är att ta emot samtal från kunder som vill säga upp eller ändra sitt avtal hos Viasat.  Ditt uppdrag är att utvärdera situationen, hitta en lösning och göra kunden nöjd. Lönen består av grundlön samt provision.

Vad söker vi?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en person som brinner för service och försäljning samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt efter varje kund. För oss är personliga egenskaper och din inställning viktig eftersom vi letar efter kollegor som vill bidra till att utveckla arbetsplatsen. För oss betyder det att vara en teamspelare ut i fingerspetsarna samt att man alltid tillgodoser kundens specifika behov.

  • Dig som har tidigare erfarenhet av försäljning
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Du är serviceinriktad och gillar att genomföra affärer
  • Du är en tävlingsmänniska och drivs av att kunna påverka din egen lön

Ansökan

För rätt person innebär denna attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG. Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig! Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Victor Loebbert (Sales & Service Manager) på 073-699 18 56 alternativt Andreas Karlsson (rekryterare) andreas.karlsson@mtg.com.

Viasat ingår i MTG (Modern Times Group) som är en internationell underhållningskoncern. Koncernens verksamheter sträcker sig över sex kontinenter och omfattar TV-kanaler, innehållsproduktion och distribution, onlinetjänster, radiokanaler, flerkanalnätverk (MCN:er) och esport. I Sverige driver MTG, förutom Viasat, kanalerna TV3, TV6, TV8, TV10 samt streamingtjänsten Viaplay. Även radiokanalerna RIX FM, Bandit, och Lugna Favoriter samt ett antal verksamheter inom online- och produktionsbolag.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb