|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säsongsarbetare till Riksbygge...

Header

  Kort om Riksbyggen:

  Antal anställda

  Ca 2 300.

  Verksamhetsområden:

  Fastighetsförvaltning och bygg- verksamhet.

  Verksamhetsorter:

  Riksbyggen har verksamhet över hela Sverige.

  Omsättning:

  Ca 6 miljarder kronor i Sverige.

  Anställdas utbildningsbakgrund:

  Främst fastighetsarbetare, fastighetstekniker, byggnads­ingenjörer, energiingenjörer, civilingenjörer och ekonomer.

  Säsongsarbetare till Riksbyggen i Linköping

  Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!  Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under växtsäsong i Linköping. Säsongen varar normalt sett från april till september men anställningstiden kan variera. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. Men du kan även att få jobba med lokalvård, trappstädning, städning av lokaler och miljörum. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer, expeditionsarbete och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt.


  Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna.


  Är det här du?


  Just nu söker vi dig med erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Du har körkort och vana av att arbeta med stora trädgårdsmaskiner.Det är en fördel om du har utbildning inom trädgård och har växtkunskap. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.  


  Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.


  I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.


  Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 19 februari 2017. Urval sker löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.