|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljare / Senior Account Manag...

 
 
 
banner

Säljare / Senior Account Manager / Account Manager till DC Training

Vill du vara med och skapa ett skifte för individer och organisationer? Vi söker dig som redan är trygg, varm, autentisk och driven i att göra affärer och bygga relationer på alla nivåer. Siktet är att du skall kunna bli nästa högpresterare, för att sedan få fortsätta som partner med eget företag i samma organisation och varumärke.

Om företaget

Kärnan i Dale Carnegies idé är enkel: De förändrar människors sätt att se på sig själva, så att de kan förändra hur andra ser på dem vilket ändrar deras möjligheter att påverka sin omgivning. Med fler än 250 kontor i över 80 länder där alla är lokalt drivna franchises blir du en del av Sveriges kompetenta och effektiva team på ca 15 personer. Sedan många år tillbaka är Sverige ett av Dale Carnegies topp 20 franchises och globalt har Dale Carnegie ett starkt track record där 99 % av deltagarna är nöjda eller mycket nöjda med utbildningarna. De har även blivit fått fina nomineringar, bland annat av Inc Magazine online och Trainingindustry.

Som säljare hos Dale Carnegie erbjuds du en unik möjlighet att göra skillnad för människor. Lärandet tar aldrig slut, utvecklingen är konstant och det är bara du som sätter gränserna. Dale Carnegie andas kvalitet och har funnits i över 100 år. Stimuleras du av ett självständigt och utmanande arbete med stöd från ett starkt lokalt team i en global organisation, då är detta rätt plats för dig. Teamet omkring dig tillsammans med hela Dale Carnegies verktygslåda kommer ge dig förutsättningarna att få leva ut just dina drivkrafter och säkerställa att du får en utveckling i världsklass. För att få inblick i vilka dina framtida kollegor är och vad det innebär att arbeta på Dale Carnegie, titta hit: https://youtu.be/UjMq9hiIFOc.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos Dale Carnegie fokuserar du på att bygga upp och utveckla långsiktiga relationer samt att följa upp tidigare kunder och nyckelpersoner. Som säljare hjälper du företag att identifiera och hitta rätt lösningar för att stödja viktiga medarbetares utveckling inom bland annat ledarskap, kommunikation, presentationsteknik och försäljning. Detta görs genom både öppna program och företagsanpassade projekt.

För rätt person finns goda möjligheter att bli licensierad Dale Carnegie-instruktör där du själv får hålla i program och leverera träningar, vilket är en av branschens mest krävande certifieringsprocesser. Du driver dina affärer självständigt från ax till limpa, dock med stöd från erfarna kollegor i den mån du behöver detta. Du kommer även att direkt få en grundlig introduktionsplan och deltar löpande i Dale Carnegies både externa och interna utbildningsprogram. För rätt person är steget till partner en möjlighet som Dale Carnegie uppmuntrar.

Formella krav

• Dokumenterad erfarenhet och resultat av framgångsrik B2B försäljning
• Vana och trygghet i att arbeta och kommunicera med ledningsnivå både i liten och stor grupp
• Stort intresse för försäljning, ledarskap och personlig utveckling
• Du har lätt för att arbeta strukturerat och att använda Office programstöd, CRM/projektsystem
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
• Meriterande med erfarenhet av ledarskap där du även drivit egen försäljning, exempelvis i rollen som Team Lead eller Sales Manager
• Meriterande med akademisk utbildning, gärna inom ekonomi, IT eller ingenjör

Som person har du ett stark resultatdriv och en uthållighet för att nå dina uppsatta mål. Du är en genuin och skicklig relationsskapare och är intresserad av affärsutveckling. Du anammar ett synsätt av ett livslångt lärande och outtröttligt driv kring egen personlig utveckling. Du är kommunikativ och har en tro på din egen kompetens och vågar genom ett coachande förhållningssätt få andra att skifta inställning och perspektiv.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljning, account management, account manager, KAM, AM, ledarskap, ledarskapsutveckling, organisationsutveckling, hunter, farmer

Ansök härTillbaka