|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljare sökes till företag ino...

 
 
 

Säljare sökes till företag inom kösystem

Om företaget
För kunds räkning söker vi nu en driven och engagerad säljare på heltid under tre månader framöver. Vår kund Q-channel levererar molnbaserade köhanteringssystem med tillhörande tjänster och produkter. Företaget har funnits i 15 år och har lång erfarenhet av internetbaserade lösningar och har under hela denna tid legat i framkant gällande utvecklingen inom internet och kommunikation, den senaste utvecklingen har varit moderna köhanteringssystem.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos Q-channel kommer du att arbeta mot företagskunder med hela säljprocessen. Det handlar främst om prospektering, nykundsbearbetning, skapa offerter, följa upp och förhandla. Du kommer att arbeta tillsammans med ett positivt och engagerat team.

Din profil
Vi söker dig som är driven och ambitiös och har en känsla för försäljning. Du är självgående och kreativ, inte rädd för att komma med nya idéer när det kommer till försäljning. Uppdraget är på heltid och starta omgående och pågå i tre månader framåt. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Apply Online
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Försäkring
  • Kategori: Försäljning/Affärsutveckling
  • Employment: Heltid, Visstidsanställning
  • Placement: Stockholm
  • Published: 2017-03-14
Apply Online

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.