|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljare av Panasonic värmepump...

 
 
 

Säljare av Panasonic värmepumpar luft/vatten

Är du intresserad av att arbeta som säljare med ett av Nordens starkaste varumärken inom luft/vatten. Har du redan goda relationer med VVS-installatörer och vill fortsätta utveckla det nätverket hos ett väletablerat företag? . I så fall kan rollen som ansvarig säljare för Panasonic luft/vatten värmepumpar vara något för dig.

Kinnan är en av Nordens ledande distributörer av luft/luft och luft/vatten värmepumpar. I nära samarbetemed Panasonic rekryterar vi nu en ansvarig säljare för luft/vatten-försäljningen på den svenska marknaden. Som säljare på Kinnan har du ett starkt bolag i ryggen och du jobbar även nära vår tillverkare Panasonic. Du arbetar mot våra återförsäljare som ofta finns inom kyl- och VVS-installationsbranschen.

I rollen ingår att:

  • Bearbeta nya kunder och existerande kunder inom kyl- och VVS-branschen.
  • Driva hela säljprocessen från första kontakt till genomförd affär.
  • Självständigt arbeta mot uppsatta aktivitetsmål.

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av uppsökande försäljning mot företag. Vi tror att du har jobbat med försäljning tidigare och har en teknisk förståelse. Du har skapat ett stort nätverk inom branschen och trivs samtidigt med att skapa nya, långsiktiga relationer. Du är van vid att kommunicera i tal och skrift och uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska. Naturligtvis har du körkort.

För att trivas och lyckas i denna roll är du en tävlingsinriktad person som gillar att ingå i ett team. Du har en mycket stark egen drivkraft, är en utpräglad affärsorienterad person med ett stort mått av prestigelöshet. Du vill arbeta i en miljö med högt tempo och där målsättningar och måluppfyllelse är ett dagligt samtalsämne. Du triggas av tillväxt och du trivs i en föränderlig organisation.

Vi söker primärt dig som bor i Mälardalen, Stockholm, Göteborg och Malmöregionen

Intresserad?
Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Angerdal Skoglund på Randstad Rekrytering, 073 343 42 73. Ansökan skickar du via platsannonsen på www.randstad.se senast 18 januari 2017.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Kinnan AB har över 25 års erfarenhet i värmepumpsbranschen. Med ett rikstäckande nät av utbildade och auktoriserade, lokala installatörer erbjuder vi värmepumpslösningar och skapar ett bättre inomhusklimat åt både privatpersoner och företag i hela Sverige.

Kinnan AB är idag generalagentur för Panasonic värmepumpar, LG värmepumpar, Coway luftrenare, Arctus luftvårdsprodukter samt Veneto Fläktkonvektorer i Sverige. Kinnan AB ingår även i den nordiska klimat och energikoncernen Kinnan Holding AB.Du kan läsa mer om Kinnans tjänster och produkter under sidorna Sverigepumpen.se och Svensktföretagsklimat..se

Uppdragsgivare: Kinnan AB

Ort: Stockholm, Uppsala, Enköping, Västerås, Örebro, Göteborg, Malmö

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag: 18 januari 2017

För information: Kajsa Angerdal Skoglund, 073 343 42 73

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.