|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljande kontorschef till Maxk...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Borås
Bransch
Ledning/Management
Referensnr
6438
Kontaktinformation
Carolina Klingstedt
carolina.klingstedt@maxkompetens.se

Säljande kontorschef till Maxkompetens i Borås!

 

Dina arbetsuppgifter
Vi på Maxkompetens söker nu en kontorschef till vår verksamhet i Borås/Göteborg som drivs av att göra affärer och få verksamheten och sina medarbetare att växa!

Arbetsuppgifterna består av att driva försäljning på den lokala marknaden och utveckla starka kundrelationer med befintliga kunder. Du har budgetansvar och arbetar för att kontoret skall uppnå satta mål enligt affärsplan som du sätter tillsammans med dina medarbetare. Du har personalansvar för konsultcheferna på kontoret vilket förutom arbetsmiljöansvaret innebär att utveckla, coacha och leda dem i syfte att uppnå kontorets och Maxkompetens övergripande mål. Du förväntas utveckla och hålla koll på den lokala verksamhetens samtliga parametrar såsom försäljning, organisation, garantikostnader, tillsättning av kandidater och annat arbete som sker löpande dagligen. Till din hjälp har du en coachande och närvarande chef och du ingår i ett nätverk av kompetenta kollegor där vi bollar idéer och utmaningar och bidrar till varandras framgång.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roller i bemannings- och/eller rekryteringsbranschen samt relevant universitetsexamen. God ekonomisk förståelse samt erfarenhet av budgetarbete är ett krav. Du har ett utpräglat sinne för affärer, förmåga att se och utveckla nya affärsmöjligheter.

Du är en naturlig ledare med dokumenterad god förmåga att leda andra med mottot "frihet under ansvar" och du har själv en positiv inställning till att lära och utvecklas. Du utstrålar målfokus och handlingskraft, tar själv reda på information som krävs för att utföra dina arbetsuppgifter och fattar självständigt välgrundade beslut. Du är prestigelös, förtroendeingivande och professionell i ditt sätt mot såväl intern som extern personal, kunder och leverantörer. För att trivas hos oss behöver du ha entreprenörsanda, känsla för service och samarbeta med övriga kontor i landet. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt är organiserad i ditt arbetssätt.

Du ingår i företagets operativa ledningsgrupp och kommer därigenom vid behov genomföra projekt på uppdrag av bolagets ledning.

Vill du bli en del av oss? Sök idag! Urval sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse, dock med sikte på så tidig start som möjligt.

Start: Enligt överenskommelse.

Placering: Borås

Lön: Fast lön + provision

Om oss
Maxkompetens är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Handel & Logistik, Industri. Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb