|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Sälj- och marknadsassistent ti...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Göteborg
Anställningsform
Heltid

Sälj- och marknadsassistent till Low2High Vacuum i Göteborg

 


Low2High Vacuum AB är ett mindre bolag som tillhandahållit vakuumprodukter till nordiska marknaden sedan början av 60-talet (under annat namn). Vakuumprodukterna säljs idag till ett stort antal olika marknader i Norden. Framträdande är tillverkningsindustrier och universitet och högskolor. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en sälj- och marknadsassistent som kan stärka upp marknadsavdelningen på vårt Huvudkontor i Göteborg!

Om tjänsten som sälj- och marknadsassistent hos Low2High Vacuum
Som sälj- och marknadsassistent kommer du axla en bred och tvärfunktionell roll, där ditt huvudområde är bolagets operativa marknadsföringsarbete. Du kommer att ha hand om marknadsföringen för olika branscher och även produkternas slutanvändare. Extern kommunikation i form av hantering av bolagets sociala medier och hemsida ligger på ditt bord, men även praktiskt arbete som att förbereda trycksaker och give-aways för mässor och utställningar. Ditt arbete sker till mycket stor del i samspel med andra avdelningar, där du även är en central del för att stötta den dagliga försäljningen samt orderhanteringsarbetet.

Vi söker dig som...

…är serviceminded och brinner för skriftlig kommunikation! Du klarar med enkelhet att leverera i situationer där förutsättningarna förändras och du står inför nya utmaningar. Du tycker om att hantera parallella projekt och klarar utmärkt att vara noggrann även när tempot är högt. Du hanterar din funktion som säljassistent på ett professionellt sätt där kundens upplevelse av Low2High Vacuum tillsammans med säljarens önskemål alltid står i fokus.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom marknadsföring, erfarenhet inom PR-relaterat arbete värderas högt. Du arbetar obehindrat i Microsoft Office-paketet, behärskar programvara för design av tryckt material och är även bekant med verktyg för hemsidearbete, med fördel WordPress.

Förutom att vara en duktig skribent, är du en fena på att kommunicera muntligt på både svenska och engelska.
 
Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Low2High Vacuum.

Vad Low2High Vacuum erbjuder dig

Bolaget erbjuder en familjär atmosfär där det finns goda möjligheter att bredda ditt ansvarsområde och roll på sikt. Bolaget står för teamarbete och värdesätter den sociala gemenskapen högt varpå det varje dag står två extra kaffepauser på schemat. Sommar- och julfiranden är också uppskattade inslag under året.

Som sälj- och marknadsassistent hos Low2High Vacuum kommer du arbeta heltid måndag till fredag med möjlighet till flex. Bolaget har kollektivavtal.

START: Februari 2017
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-02-10

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb