|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Researcher/ kandidatansvarig

 
 
 
Dreamwork Scandinavia

Researcher/ kandidatansvarig

Kort om tjänsten
Vi behöver nu stärka upp Stockholmskontoret med en ytterligare engagerad och driven kollega i rollen som researcher/ kandidatansvarig till vårt team inom IT. Att arbeta som researcher/ kandidatansvarig på Dreamwork /Titan är ett självständigt och utmanande jobb. Vi på Dreamwork har en lång erfarenhet av branschen och brinner för att matcha rätt person med rätt jobb, och att alltid leverera högsta kvalitet. Gemensamt för oss som arbetar här är vårt driv, engagemang och stora intresse för såväl kund som konsult och kandidat. Vi samarbetar och tar ansvar för våra uppdrag men också för våra kunder och kandidater så att de kan nå nya höjder. Vi vill utmana och bli utmanade men ser alltid till att leverera högsta kvalitet till våra kunder.
Dreamwork - it´s personal!

Mer om tjänsten
Rollen som researcher/ kandidatansvarig är en central roll och viktig roll i våra rekryteringsprocesser och i vår konsultverksamhet. Ditt dagliga arbete består i att kartlägga branscher och företag samt identifiera relevanta kandidater till våra rekryteringsuppdrag och att annonsera och göra urval av olika konsulter till vår uthyrningsverksamhet. Du tar den första kontakten med kandidater, beskriver tjänsten och genomför telefonintervjuer. Du bokar in kandidater på intervjuer till rekryterare och konsultchefer , och sköter administrationen runt detta. Du samarbetar nära våra seniora rekryteringskonsulter och konsultchefer och är också vid behov med på besök hos kunder och utför en del administrativa arbetsuppgifter i vårt rekryteringssystem. Vi växer snabbt och för rätt person kommer detta att vara en unik chans att utvecklas med Dreamwork!

Din profil
Du har nyligen avslutat en akademisk utbildning inom relevant området och är i början av din karriär, alternativt har några års erfarenhet från rekryterings/ bemanningsbranschen och är redo för nästa steg.
Du drivs av utmaningar och av att se resultat. För att bli en framgångsrik researcher / kandidatansvarig krävs det att du är flexibel, har möjlighet att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt samt att du har en stor egen drivkraft och har ” tempo i kroppen”.
Som person är du orädd, kommunikativ och serviceinriktad. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.

Apply!

ÖVERSIKT

  • Placering
    Stockholm
  • Kategori
    Data/IT
  • Referensnr
    3672

OM DREAMWORK