|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Relationsskapande teamledare t...

 
 
 

Relationsskapande teamledare till Randstad

Känner du igen dig själv i orden engagerad, driven och relationsinriktad? Har du lätt för att arbeta mot utsatta mål och genom att på ett inspirerande och motiverande sätt få personalgruppen att känna sig engagerad och delaktig? Då kan det vara dig vi söker till uppdraget som teamledare till våra talanger i Norrköping.

Nu söker vi på Randstad en engagerad kollega till vårt nybildade personalteam hos en av våra samarbetspartners i Norrköping. Som Teamledare arbetar du med det viktigaste vi har, nämligen våra fantastiska konsulter. Din arbetsdag kommer främst att handla om att motivera, inspirera och följa upp befintlig personal på ett bra sätt men även att kommunicera regler och rutiner på ett sätt som både blir tydligt och bibehåller er relation. Du kommer även att arbeta i en otroligt varierande roll där du ena dagen är helt fullbokad med avstämningsmöten och personalärenden och nästa dag arbetar med utveckling av processer och rutiner.

Din allra närmaste kollega i koncernen kommer att vara vår Talent Sourcer på plats som arbetar med att attrahera och rekrytera dina framtida talanger. Förutom det är du en del av ett nationellt team av konsultchefer som alla arbetar med kundunika uppdrag och egna målsättningar. Du kommer att vara expert på din egen kunds behov och förutsättningar och då du endast arbetar med en kund kommer du att finnas på plats med konsulterna på daglig basis.

En annan viktig del i ditt arbete kommer att vara att ha örat mot kandidatmarknaden och bygga relationer med olika organisationer och nätverk där du hittar framtidens talanger. Trivs du med att arbeta under eget ansvar med ett härligt team och stora möjligheter så är det här jobbet för dig!

I dina arbetsuppgifter ingår det att...

... På daglig basis motivera och följa upp befintlig personal

... Delta i slutskedet av rekryteringsprocesser

...Medverka på mässor, arbetsdagar och event för att knyta kontakter och informera om Randstad som arbetsgivare

...Kontinuerligt utvärdera och anpassa arbetssätt utifrån den föränderliga arbetsmarknaden

... Genomföra sjuksamtal, uppföljningar och avslutssamtal

Vi söker dig som...

...Har ett genuint intresse för relationer, ledarskap och arbetsmarknad.

...Är målinriktad och drivs av att arbeta mot tydliga mål.

...Har ett intresse för nätverkande, event och att träffa människor.

...Har goda kunskaper i svenska och engelska, övriga språk är starkt meriterande.

Störst vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och att du har ett intresse och nyfikenhet av att utveckla dina kunskaper inom tjänstens fokusområden. Som person tror vi att du är relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter med nya människor samt använder ditt nätverk professionellt. Vi ser att du trivs i sammanhang där du utmanas och kan agera trots begränsad kunskap och erfarenhet. Det är viktigt att du mår bra i en resultatinriktad roll som innebär att du självständigt driver ditt eget arbete framåt vilket kräver att du har en god förmåga att på egen hand planera och strukturera din dag. Samtidigt är det en självklarhet för dig att samarbeta med andra för att bygga grunden till en stark organisation med tillhörande fungerande processer.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Norrköping

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-02-01. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För information: Kontakta Anna Liljegren, Anna.liljegren@randstad.se , observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, ansök på www.randstad.se. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.