|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rekryteringsassistent till upp...

 
 
 

Rekryteringsassistent till uppdrag på Vattenfall

Randstad söker nu får vår kunds räkning en rekryteringsassistent för uppdrag i Väröbacka. I denna tjänst kommer du att stötta rekryterare i flera rekryteringsprocesser inför sommaren 2017. Ett perfekt uppdrag för dig med bakgrund inom HR-området och som vill jobba med rekrytering i en stor organisation.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Väröbacka

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
I denna tjänst kommer du att stödja rekryterare i de rekryteringsprocesser som är aktuella under våren 2017. Tjänsten innebär mycket administrativt arbete samt kontakt med kandidater och beställare. Du kommer vara inblandad i flera olika delar i en rekryteringsprocess där dina arbetsuppgifter bland annat kommer vara:

Planera/schemaläggning av sommarpersonal

Boka intervjuer och möten

Administrera mail för rekrytering

Söka kandidater

Annonsera annonser internt och externt

Ett av dina främsta ansvarsområden kommer vara att stötta i de rekryteringsprocesser som gäller för sommarbemanning. Uppdraget startar i februari och pågår tom juni 2017.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning inom HR-området eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt inom rekrytering och vet hur rekryteringsprocessen fungerar. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift och duktig att hålla igång flera projekt parallellt.

Som person är du driven, positiv och tar dig an nya arbetsuppgifter med glädje. Du har viljan att utvecklas personligen, sinne för organisationens utveckling och kan bidra till teamets goda stämning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-01-15

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Albin Hillbom +46733434627

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.