|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rekrytering- och konsultchefsa...

 
 
 

Rekrytering- och konsultchefsassistent till spännande uppdrag!

Skulle du vilja få mer erfarenhet av rekrytering och det proaktiva arbetet runt att hitta den perfekta kandidaten? Är du redo för en ny utmaning där bara du får stora möjligheter att utvecklas och ta ny kliv både kunskapsmässigt och karriärmässigt? Vill du arbeta heltid i sommar samt extra under dina fortsatta studier? Då ska du läsa vidare om möjligheten att bli vår nästa rekryteringsassistent internt hos Randstad!

Din arbetsdag kommer främst att bestå av att förstärka vårt engagerade team genom att vara behjälplig vid urvalsarbete, telefonintervjuer, sökande av kandidater, referenstagning samt varierande administrativt arbete i samband med rekryteringsprocessen. Som rekryteringsassistent kommer du att få stor inblick i en spännande bransch på ett av världens största bemannings- och rekryteringsföretag med möjlighet till goda referenser och erfarenheter inför framtiden. Vi erbjuder en varierande arbetsdag med olika uppgifter utifrån aktivt behov.

Den fartfyllda och föränderliga miljön på rekryteringsavdelningen gör att ingen dag blir den andra lik. Förutom de traditionella rekryteringsassistent-uppgifterna kommer du även att få möjlighet till att arbeta nära vår konsultchef on-site hos en av våra största kunder med varierande arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen krävs det att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Vi tror att du gillar att skapa och upprätthålla relationer och är en van teamspelare. Vi ser att du är en person som är lyhörd, engagerad och lösningsorienterad i ditt sätt att ta dig an och lösa alla de olika arbetsuppgifter som tjänsten innebär.

Ett krav för tjänsten är att du har en avslutad gymnasieutbildning och pågående högskole- eller universitetsutbildning inom Psykologi, Sociologi, personalvetenskap eller vad vi bedömer som likvärdigt. För att lyckas i rollen krävs det även att du har god datorvana, gärna med erfarenhet av att arbeta i excel. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av marknadsföring, relationsbyggande aktiviteter och/eller rekryteringsprocesser.

Vi söker medarbetare som delar våra värderingar och har ett engagerat, lyhört och lösningsorienterat förhållningssätt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Luleå.

Omfattning: Timanställning vid behov.

Sista ansökningsdag: 2017-04-15. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför så snart som möjligt!

För information: Kontakta Jonathan Ottosson, jonathan.ottosson@randstad.se , observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, ansök på www.randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.