|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Redovisningskonsult till Margi...

 
 
 
Amendo Jobs

Redovisningskonsult till Marginalen Core

Marginalen Core


Är du en kvalificerad redovisningskonsult som tilltalas av stort eget ansvar, personlig utveckling, initiativtagande och vill du ha roligt på jobbet? Gillar du att arbeta serviceinriktat och skapa kundanpassade helhetslösningar inom ekonomi? Då kan det här vara jobbet för dig.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba med löpande redovisning, rapportering, bokslut och inkomstdeklarationer för en grupp kunder. Det innebär eget kundansvar med planering och prioritering av arbetet. Som redovisningskonsult är du en konsultativ partner med fokus på effektivitet och god leverans.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din roll som redovisningskonsult, har ekonomisk utbildning och minst 5 års dokumenterad erfarenhet av självständigt redovisningsarbete. Det är meriterande om du är auktoriserad, men inget krav. Som redovisningskonsult behöver du kunna jobba strukturerat och proaktivt. Flytande engelska och svenska i tal och skrift är ett krav och det är meriterande om du har kunskaper i olika regelverk så som K2 och K3. För att passa i rollen och på Marginalen Core ska du vara prestigelös, serviceinriktad och ha ett stort engagemang. Som redovisningskonsult har du ett nära samarbete med kollegor och kunder så det är viktigt att du är en lagspelare som gillar att jobba i team och är lyhörd mot din omgivning.

Om företaget
Vi är en modern redovisningsbyrå med 11 engagerade och kunniga redovisnings- och lönekonsulter. Vi ingår i Marginalenkoncernen som har ca 330 medarbetare i Stockholm samt i Nederländerna, Lettland och Litauen. Digitalisering och webbaserade lösningar är en naturlig del av våra uppdrag och vi arbetar i moderna system Fortnox, Marathon och Wolters Kluwer. Våra värdeord som speglar vårt arbetssätt är; Professionell, Målinriktad, Modern.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Marginalen Bank med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se .

Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online omgårende på www.amendo.se. Intervjuer sätter igång vecka 33, men kommer att bokas under sommaren.Om oss på Amendo

Mycket har hänt sedan vi 2001 drog igång vår verksamhet. Med unik branschkunskap inom ekonomi, bank, finans och försäkring tillsammans med vår vana av rekrytering är vi i dag ett av landets ledande konsult- och rekryteringsföretag. Det är vi stolta över, men aldrig nöjda med. Att hela tiden bli bättre driver oss framåt.

Vår vision är att vara Nordens största nischade konsult- och rekryteringsföretag för specialistkompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Nischen gör oss till experter

Att behålla vår nisch är viktigt för oss eftersom det är där vi är experter. Därför har vi valt att gräva där vi står istället för att bredda verksamheten. Med det i åtanke har vi utvecklat konsult- och rekryteringslösningar på alla nivåer, från studenter och unga talanger till seniora chefer och specialister.

Vi har verksamhet i hela Sverige med kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Borås och Skellefteå och fortsätter ständigt att växa. Det är en spännande resa!

www.amendo.se
Contact Amendo
 • Stockholm
  Humlegårdsgatan 17
  114 46 Stockholm
  Tel: 08-545 880 55

  Skellefteå
  Kanalgatan 77
  931 78 Skellefteå
  Tel: 070-391 74 34
  skelleftea@amendo.se
 • Sundsvall
  Sjögatan 13
  852 34 Sundsvall
  Tel: 070-299 95 65

  Borås
  Katrinedalsgatan 13A
  504 51 Borås
  Tel: 031-16 81 13
  boras@amendo.se
 • Göteborg
  Östra Larmgatan 13
  411 07 Göteborg
  Tel: 031-16 81 13