|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Redovisningsekonom till Tradem...

 
 
 
Top Curve
temp-team Banner

Redovisningsekonom till Trademax/Chilli

Trademax


Befinner du dig i uppstarten av din yrkeskarriär som Redovisningsekonom? Är du då redo för nästa karriärsteg och söker en spännande utmaning? Då har vi tjänsten för dig.

För TM Helsingborg AB räkning söker vi dig som vill arbeta som Redovisningsekonom i ett marknadsledande företag med väldigt goda utvecklingsmöjligheter. Du får möjligheten att bli en del av ett modernt företag i tillväxt med drivna och engagerade kollegor. Du kommer att bli anställd direkt av TM Helsingborg AB och arbeta i en trevlig kontorsmiljö beläget i Helsingborg.
Bolagets produkter säljs under varumärkena Trademax och Chilli som ingår i Bygghemma Group, en dynamiskt och snabbt växande koncern som sedan starten 2006 etablerat sig som en av de starkaste och mest framgångsrika e-handelsaktörerna i Norden.

Företagspresentation
Bygghemma Group är en ledande e-handelskoncern som erbjuder ett oöverträffat sortiment av välkända varumärken och egna varumärken inom byggvaror och heminredning. I gruppen arbetar idag cirka 500 medarbetare och omsätter drygt 3 miljarder. Bygghemma.se grundades 2006 och har expanderat till en nordisk koncern med 21 webbutiker: bygghemma.se, bygghjemme.no, byghjemme.dk, taloon.com, netrauta.fi, talotarvike.com, frishop.dk, byggshop.se, badshop.se, golvshop.se, stonefactory.se, trademax.se, trademax.no, trademax.dk, trademax.fi, chilli.se, furniturebox.se, furniturebox.no, furniturebox.dk, furniturebox.fi och kodin1.fi

Tjänstebeskrivning
Trademax växer och i takt med detta vill man stärka organisationen med en Redovisningsekonom. Rollen lämpar sig väl för dig som ser dig själv i starten av din redovisningskarriär, har arbetat något år inom ekonomi och som vill utvecklas med ansvarsfulla uppgifter.
Som Redovisningsekonom hos Trademax kommer du att ingå i företagets ekonomiavdelning där du arbetar tillsammans med drivna och engagerade medarbetare. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av;

• Löpande bokföring
• Leverantörs- och kundreskontra
• In- och utbetalningar
• Avstämningar och utredningar
• Månad- och årsbokslut
• Moms och skattedeklarationer
• Lageravstämningar

Då bolaget befinner sig i ett starkt expansivt skede kommer arbetsuppgifterna att variera och på sikt kommer du ges möjlighet att påverka din egen roll och att ta dig an olika projekt inom koncernen. I rollen erbjuds du ett utvecklande och spännande arbete hos en av nordens snabbast växande onlineaktörer inom heminredning.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom tror vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna civilekonom eller motsvarande och har en god förståelse för hela redovisningsprocessen. Har du yrkeserfarenhet från någon större organisation och är trygg med att hantera ett stort antal transaktioner ses detta som meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av något större affärssystem. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Egenskaper
Som person är du snabblärd, nyfiken och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad, driven och har en positiv inställning. Du har en god förmåga att kunna kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden. Vidare har du ett brinnande intresse för siffror och vill vara med och utveckla såväl din egen yrkeskarriär som Trademax. Du är van att arbeta mot deadlines och drivs av att bidra till ett gott resultat.

Ansökan
Är du Trademax nya Redovisningsekonom? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanny Malmberg på telefonnummer 0708- 582373.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

  • Anställningsomfattning:Heltid
  • Anställningsform:Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort:Helsingborg
Kontaktperson(er):
Sanny Malmberg
040-611 07 61
Bottom Curve