|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Redovisningsekonom med adminis...

 
 
 

Om oss

Brightby är en del av Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet. Brightby erbjuder rekryterings- och konsultlösningar inom ekonomi och finans.

Brightby grundades hösten 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion och har sedan dess arbetat med många av Sveriges största företag och genomför såväl rekryteringar som inhyrningar inom ekonomiområdet.

För dig som står inför utmaningen att hitta en ny medarbetare kan det kännas tryggt att veta att vi är specialister på just ekonomi och finansområdet. Vi förstår vad du behöver och kan snabbt få rätt person på plats, vare sig det gäller en fast tjänst eller en temporär lösning.

Vi erbjuder våra konsulter spännande uppdrag, en karriärmöjlighet inom koncernen, mentorskapsprogram och kompetenta kollegor.

Vår ambition är att vara ekonomi- och redovisningschefens givna val när denna ska rekrytera eller hyra in personal.

Brightby

Redovisningsekonom med administrativ ådra

Brightby söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom med kunskap inom handel och fonder med placering i city. Uppdraget är ett konsultuppdrag och löper till och med sista augusti, det är viktigt att du kan arbeta under hela sommaren, dock är v 29-30 som mest kritiskt. Tjänsten innebär en anställning som ekonomikonsult via Brightby.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av löpande redovisning.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av löpande redovisning och känner dig trygg i din roll som ekonom. Har du erfarenhet inom back-office, försäkring och handel av fonder ses det som meriterande. Som person är du flexibel, stresstålig och serviceinriktad. Du har en positiv anda och ett naturligt driv.

Eftersom vi arbetar för att tillsätta denna roll omgående kommer urval och intervjuer att ske löpande, så registrera din ansökan snarast möjligt! Observera att du enbart behöver ansöka med ditt CV.

Varmt välkommen med din ansökan!

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

 

 

Ansök här

Ansök här