|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Randstad söker Materialhantera...

 
 
 

Randstad söker Materialhanterare till Scania!

Randstad ansvarar för all rekrytering av produktionspersonal till Scania. Vi har flera hundra anställda som jobbar på Scania – och nu söker vi fler! Om du vill ha en arbetsplats som erbjuder spännande arbetsuppgifter i hjärtat av svensk industri så kommer du trivas som konsult på Randstad, med uppdrag på Scania. Randstads team sitter på plats i Scanias lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Som materialhanterare på Scania är arbetsuppgiften fokuserad på att löpande förse monteringslinor och maskinparker med allt material och samtliga delar som verksamheten behöver. Dina arbetsuppgifter innebär allt från att stående sortera och plocka material till mer renodlad truckkörning. Du kan även komma att hantera inkommande gods och färdiga produkter till och från leverans. Fördelningen av arbetsuppgifter varierar beroende på vilken position du innehar på Scania.

Du ansvarar också för förebyggande underhåll på ditt arbetsområde och du förväntas aktivt delta i att löpande förbättra arbetsmetoderna. Då materialförsörjningen på Scania sker med truck är truckkort enligt TLP10 alternativt TPL2 samt körkort B ett krav.

Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av lagerarbete samt truckkörning, meriterande som materialhanterare alternativt truckförare inom fordonsindustrin. Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo. På Scania är samtliga instruktioner skrivna på svenska varav vi har höga krav på kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Dina egenskaper
Du som söker har ett stort engagemang och är noggrann i ditt arbete, kvalitet är alltid ett ledord på Scania. Du har en positiv inställning och vill ge kunden den bästa servicen. Arbetet bedrivs oftast i team och vi värdesätter din goda samarbetsförmåga högt. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ. Lättlärd och strukturerad är andra egenskaper som vi värdesätter.

OBS! Vi tar Enbart emot ansökan via webben!

Tillsättning sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.