|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rösjöskolan söker Resurspedago...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Sollentuna Kommun-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Rösjöskolan söker Resurspedagog jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Rösjöskolan söker Resurspedagog

Heltid. Tillträde augusti 20017 eller enligt ö.k.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du arbeta på Rösjöskolan, skolan där vi kan, vill och vågar?

Vi söker en engagerad och kompetent resurspedagog (eller socialpedagog) som vill arbeta på vår skola (= såcäl grund- som grundsärskola), som utgår ifrån att alla elever kan lyckas och har möjlighet att nå sin fulla potential.

Du kommer att arbeta i en utvecklingsmiljö tillsammans med kompetenta lärare och andra pedagoger med olika specialkompetenser. Ni arbetar tillsammans som ett lag för att under hela den samlade skoldagen ge eleverna bästa möjliga förutsättningar att utvecklas, där hälsa och lärande går hand i hand.

Vi vill att du har relevant utbildning med inriktning mot pedagogik/lärande och/eller med inriktning fritid, exempelvis fritidsledarutbildning. Erfarenhet av högskole- eller yrkeshögskolestudier är meriterande liksom utbildning i samt erfarenhet av att arbeta utifrån TBA som förhållningssätt. Du som är utbildad socialpedagog med specialpedagogisk inriktning är också varmt välkommen med din ansökan.

Som person är du lyhörd och kreativ och möter varje elev utifrån hens förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt.

Alla elever har tillgång till en egen iPad/dator och vi använder olika digitala verktyg i undervisningen så vi vill att du är en van IT-användare. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Kunskaper i andra språk är meriterande.

Du har gjort ett aktivt yrkesval! Är du en person som antar utmaningar, vill bidra med utveckling och själv vill utvecklas har du stora möjligheter att göra det på Rösjöskolan.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering.

Vi erbjuder dig

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

- kontinuerlig fortbildning samt handledning

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Tycker du det här låter intressant så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbes då vi har många sökande på de tjänster vi annonserar.

Kontaktpersoner:
Anneli Karlsson, bitr rek
tfn: 08-5792 2963 Kennet Fröjd, rektor
tfn: 08-57922942
Företagets hemsida:
http://www.rosjoskolan.se
Skriv ut

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 70 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter utvecklas. Välkommen till oss!