|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projekttekniker med stort kund...

perido

Projekttekniker med stort kundfokus till IT-tjänsteföretag

Har du tidigare arbetat med nätverk i en datacenter-miljö? Nu finns möjligheten att ta sig an en variationsrik roll på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter. Trivs du i en roll där du får ha mycket kundkontakt och ta ett stort eget ansvar? Läs då vidare!

Beskrivning

Perido letar nu efter en projekttekniker som vill bli en del av ett projektteam bestående av tre andra tekniker och en projektledare hos vår kund. Företaget är ett familjeägt bolag som skapar högkvalitativa IT-driftlösningar till sina kunders verksamheter. I den här rollen kommer du att utgå från Stockholmskontoret, beläget strax norr om innerstaden.

Här får du chansen att ta dig an en varierad roll som bjuder på utmaningar och goda möjligheter att utvecklas. Som projekttekniker ingår du i ett mindre projektteam som delar sin tid mellan att agera resurser i pågående projekt samt att arbeta proaktivt för befintliga kunder. Du kommer att genomföra tekniskt arbete, driva mindre projekt eller delar av större projekt samt ta fram lösningsförslag mot kund. Då arbetet varierar i intensitet och innehåll hjälper du dina kollegor att stötta upp den dagliga verksamheten vid behov. Du kommer även att få möjlighet att påverka och förbättra befintliga rutiner, processer och dokumentation för att bidra till företagets fortsatta utveckling.

Vi tror att du som söker det här uppdraget har någon tidigare erfarenhet av servrar och nätverk i en datacenter-miljö. Du trivs med att arbeta självständigt och under stort eget ansvar i en roll där du får stor användning för din initiativförmåga. Med kunden i fokus och en vilja att alltid ge bästa möjliga service har du en flexibel inställning. Som person är du strukturerad och noggrann, med ett genuint intresse för teknik som gör att du ständigt vill lära dig mer inom området.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av servrar, nätverk och virtualisering i en datacenter-miljö
  • Kunskaper i Windows och Linux
  • Goda kunskaper i Office 365
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Meriterande
  • ITIL Foundation certifiering
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform
  • B-körkort
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 90 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 15800EH i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

 

Sökord: IT-tekniker, tekniker, projekt, server, servrar, nätverk

Om Perido
Visionen för vår konsult- och rekryterings-
verksamhet är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det omfattar våra medarbetare, våra konsulter, alla kandidater och personalen hos våra kunder. Visionen ställer höga krav på oss att matcha rätt kandidat eller konsult till de uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar med detta varje dag, i varje situation.

Perido grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt tusentals att hitta jobb där de trivs. Idag är vi 700 medarbetare, varav 650 är konsulter på uppdrag över hela landet.


AAA Perido Skills AB