|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektspecialist / Projekteko...

 
 
 

Projektspecialist / Projektekonom

Har du ett brinnande intresse för ekonomi, gillar strukturer, processer och ser dig gärna som den dubbelcheckande controllern i projekten?! Bra! Då erbjuder vi tillsammans med Barilla Sverige AB ditt drömjobb i knäckebrödsfabriken i Filipstad.

Rollen är en bred tjänst där fokus handlar om strukturer, ordning och reda och noggrannhet. Du ansvarar i rollen för övervakning, uppföljning och rapportering av investeringsprojektens framsteg när det gäller budget och tidsplan, vilket innebär att du har hand om såväl större som mindre investeringsprojekt och har ständigt uppsikt över projektens ekonomiska och tidsmässiga status.

I rollen ingår även att stödja vår fabrikscontroller gällande budget, prognoser och månadsavslut och du ersätter även fabrikscontrollern vid dennes frånvaro.

Att sköta kontakter med interna och externa intressenter som ex. projektledare, konsulter, entreprenörer, leverantörer samt våra centrala funktioner i Parma, Italien är också en viktig del av rollen, vilket kräver att du skall trivas i en roll där både självständigt och teamarbete ingår.

Uppdragsgivare: Barilla Sverige AB

Ort: Filipstad

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
I denna roll ingår både att löpande följa upp och rapportera investeringsprojekt till Projektchef samt interna och externa projektledare. Rollen är en länk mellan fabrikscontroller, projektledare och Projektchef vilket innebär att du måste hålla dig insatt i projekten vad gäller ekonomisk och tidsmässig status och också vara intresserad av kostnadsuppföljning för att kunna ersätta fabrikscontrollern under kortare tidsperioder. Detta för att backa upp månadsrapportering med mera.

VIKTIGT i rollen är att Du har arbetat dagligen med att slutföra, verifiera och distribuera investeringsdokumenten för förhandsgodkännande och slutattest i bland annat SAP.
SAP är systemet som används i tjänsten.

I rollen är du en aktiv medlem i vårt fortsatta förbättringsarbete och kontinuerligt övervakar utvecklingen av verksamheten i investeringsprocessen.

Kvalifikationer:
För att trivas i denna roll vet vi att du bör ha ett stort intresse för kostnadsstrukturer och projektprocesser. I rollen blir du delvis navet som skall se till att tidsplan och budget hålls, men du skall även kunna delta i kravställandet av projektrapporteringen från de interna och externa projektledarna i teamet. Detta för att skapa rätt dokument vid rapporteringar med mera vilket innebär att du skall vara en självständig och modig person som vågar fatta beslut och driva på i processerna för att få fram det resultat som efterfrågas.

Vi ser någon form av ekonomiutbildning eller likvärdigt är meriterande för att du ska lyckas i tjänsten.

Koncernspråket inom Barilla är engelska och du skall därför ha en mycket god kunskap i det då all dokumentation i arbetet sker på engelska.

Systemvana och erfarenhet av SAP eller liknande system är mycket meriterande.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Det finns goda utvecklingsmöjligheter hos Barilla både lokalt och internationellt inom många olika områden.

Om Barilla:
Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Företaget är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen och har sitt säte i Parma, Italien. I Sverige känner vi främst igen varumärkena Barilla och Wasa, den senare är världens största producent av knäckebröd. Produkter med varumärket Wasa produceras idag vid fabrikerna i Filipstad och i Celle i Tyskland.


Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Ellinor Halldan - 073-3151013.
Önskas kontakt med rekryterande chef eller facklig representant, vänligen kontakta Ellinor för mer information.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.