|

Ta emot liknande jobb via mejl för

PROJEKTLEDARE TILL NYTT SYSTEM...

 
 
 
PROJEKTLEDARE TILL NYTT SYSTEM HOS MYNDIGHET!
JobBusters

PROJEKTLEDARE TILL NYTT SYSTEM HOS MYNDIGHET!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en Projektledare till en stor myndighet som nu har planer att utveckla ett helt nytt javabaserat system. Systemet ska kunna ska hantera inlämning, mottagning, lagring, handläggning och distribution.

I din roll som Projektledare kommer du agera som projektets VD, dvs planera, leda och driva det dagligen projektarbetet inom ramen för projektkontraktet inkl eget budget ansvar. Du kommer skapa effektiva strukturer för projektet att verka i, skapa en bra projektledningsgrupp som tillsammans arbetat mot det gemensamma målet och se till att projektet levererar på rätt tid, till rätt kostnad och med rätt produktkvalitet.

Vi letar efter dig som har förmågan att få ditt team att arbeta mot gemensamma mål och som gärna bridrar till kompetensspridning. Tveka inte att söka redan idag!

Företagspresentation
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Visby.

Kvalifikationer
- Du har relevant utbildning inom projektledning eller motsvarande.

- Du har minst 5 års erfarenhet av att leda IT-Projekt och flera mindre projekt igång samtidigt.

- Du har kunskap om coachande ledarskap samt kunskap om TKQ (tid, kostnad, qualitet)

- Du har kunskaper om projektplanering, uppföljning och rapportering i styrgrupp.

Personliga egenskaper
För att passa in i denna roll som Projektledare ser vi att du är strukturerad, analytiskt, organiserad och lösningsorienterad. Du har ett stort intresse för området och har lätt att kommunicera med människor oavsett kompetensnivå. Du bidrar gärna till kompetensspridning.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, start omgående t.o.m. 2019-12-31, med stora möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Kontaktperson(er)
Amanda Franell
08-525 240 22
amanda@jobbusters.se


Ansök här JobBusters

JobBusters