|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare till Gävle

Header

  Kort om Riksbyggen:

  Antal anställda

  Ca 2 300.

  Verksamhetsområden:

  Fastighetsförvaltning och bygg- verksamhet.

  Verksamhetsorter:

  Riksbyggen har verksamhet över hela Sverige.

  Omsättning:

  Ca 6 miljarder kronor i Sverige.

  Anställdas utbildningsbakgrund:

  Främst fastighetsarbetare, fastighetstekniker, byggnads­ingenjörer, energiingenjörer, civilingenjörer och ekonomer.

  Projektledare till Gävle

  Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!  Arbetsbeskrivning


  Inom Riksbyggen Bostad, Region Stockholm-Norr är vi totalt ca 70 anställda. Vi söker nu en projektledare för marknadsområde Uppsala/Gävle/Dala. Placeringsort för denna tjänst är Gävle, men med projekt och resor inom Gävleborgs och Dalarnas län.


   Vi ser stor efterfrågan på Riksbyggens helhetserbjudande för ombyggnad i våra förvaltande bostadsrättsföreningar, Riksbyggenavtalet. Vi ser även en ökad efterfrågan på nya bostäder i Gävleborgs och Dalarnas län.


   Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka.


   Som projektledare på Riksbyggen är du drivande och ledande i hela byggprocessen. Du arbetar både med ombyggnad i våra förvaltade bostadsrättsföreningar och med produktion av nya bostäder. Du kommer att vara projektansvarig för om- och nybyggnadsprojekt bostäder i Gävleborgs och Dalarnas län. Projekten omfattar hela processen från tidiga skeden med projektutveckling till projektering, genomförande och garantiskede. Kundkontakten är en viktig del av projektledarens vardag och en viktig pusselbit för att förstå och bemöta kunders behov, genom en naturlig och förtroendefull dialog.


   I arbetsuppgifterna vid ombyggnadsprojekt ingår att utifrån Riksbyggens rutin för ombyggnad av bostäder, i samarbete med bostadsrättsföreningen, utveckla ombyggnadsprojekt.


   I arbetsuppgifterna vid nybyggnadsprojekt ingår att utifrån Riksbyggens rutin för nyproduktion utveckla bostadsområden i samarbete med kommunen, delta vid mark- och fastighetsförvärv samt vara delaktig i produktutveckling av nya bostäder.


   Du leder i både om- och nybyggnationsprojekten projekteringsarbeten, upprättar förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar, samt handlar upp projektörer och byggentreprenader. Du är ansvarig för projekt- och byggledning och för att projekten genomförs i enlighet med ställda förväntningar.


   


   Vem är du?


  Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå eller motsvarande och kan byggprocessens olika delar. Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen samt erfarenhet av ny- och ombyggnation av flerbostadshus, helst med inriktning av bostadsrättsprojekt, där du har delansvar eller ansvar för hela processen.


   


  Som person är du initiativrik, självständig och ansvarsfull. Vi vill att du har förmågan att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du är bra på att samarbeta med olika parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna kommunicera på ett tydligt sätt.


   


  Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.


   


  Kontaktperson


  I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med rekryteringsföretaget Experis. Välkommen att söka tjänsten på  www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb


  Vid eventuella frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Enebrink på 026-66 30 27


  Sista ansökningsdag 29 januari 2016