|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Söderhamn Eriksson-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Projektledare jobb i Söderhamn, Gävleborgs Län Sverige

Projektledare

Söderhamn Eriksson

Om företaget
Söderhamn Eriksson AB utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och är en av Europas ledande tillverkare av sågverksmaskiner. Bolaget omsätter cirka 350 miljoner kronor och har totalt ca 210 anställda. Verksamheten bedrivs i huvudsak i Söderhamn och Mariannelund samt i ett antal utländska dotterbolag. Söderhamn Eriksson förvärvades i mars 2015 av amerikanska USNR, och ingår nu i världens största koncern som leverantör till sågverksindustrin. www.se-saws.se

Dina arbetsuppgifter
Vi expanderar och söker nu en projektledare som vill vara med på vår tillväxtresa. Som projektledare hos oss kommer du att leda och genomföra tilldelade kundorderprojekt. Detta innebär att självständigt, men i samarbete med både interna och extrena resurser, ansvara för att vår leverans följer övernskomna ramar för tid, miljö, kvalitet, kostnader och säkerhet. Till din hjälp finns en väl utarbetad projektmetodik. Stor vikt kommer att läggas vid din förmåga att arbeta metodiskt och strukturerat samt att skapa och utveckla goda relationer, då tjänsten innebär många interna och externa kontakter.

Din profil
Du har teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med inriktning mot mekanik, el eller automation. Vi ser att du har ett stort teknikkunnande inom området och en vilja att vara med att utveckla och förstärka vår position som ledande leverantör av maskiner och system till sågverksindustrin. Vidare behärskar du MS Office programvaror, har en god ekonomisk insikt och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper i tyska, spanska eller ryska ses som extra meriterande. Du har körkort och motiveras av att resa i tjänsten, såväl inom Sverige som utomlands.

Som framgångsrik projektledare är du en utåtriktad, stresstålig, systematisk och noggrann person som tycker om att arbeta med komplicerade lösningar i små och större grupper. För att trivas i Söderhamn Erikssons organisation är det viktigt att du är van vid att arbeta självständigt samt att du är en driven och initiativrik person med god kommunikationsförmåga. Vidare har du goda ledaregenskaper och är bra på att bygga upp förtroende och nätverk såväl inom organisationen som i kundrelationerna. Du vill arbeta nära affären och trivs med att arbeta i en föränderlig omgivning där tempot är högt.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Alinda Åkerlund på 073-351 27 34. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför så snart som möjligt, men absolut senast den 25 januari 2017 via www.clockworkpersonal.se.


logo