|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare inom marknad och...

perido

Projektledare inom marknad och kommunikation till global modegigant

Är du en doer som trivs när tempot är högt och miljön föränderlig? Har du erfarenhet av att leda projekt inom marknad och kommunikation? I så fall finns nu chansen att bli del av ett internationellt modebolag med butiker världen över. Läs vidare för att se ifall det här är din nästa utmaning!

Beskrivning

Perido letar du efter en projektledare inom marknad och kommunikation för ett uppdrag hos en av våra kunder. Med butiker över hela världen har det här företaget etablerat sig på den internationella modemarknaden och beskrivs som en attraktiv och spännande arbetsgivare. I den här rollen kommer du att arbeta på kontoret strax norr om centrala Stockholm.

Här erbjuds du en bred och ansvarsfull roll där du kommer att ha en ledande roll i projekt relaterade till marknadsföring, kommunikation och content skapande. Det innebär att du planerar och genomför tilldelade projekt inom ramen för aktuell deadline och budget. Utöver detta kommer du att arbeta med kommunikation i företagets butiker vilket även innefattar icke-kommersiella varor.

Vi tror att du som lockas av det här uppdraget har tidigare erfarenhet av att leda markandsrelaterade projekt där du skapat en förmåga att hantera flera parallella projekt. Du beskrivs ofta som en doer som är snabb på att hugga ta i nya utmaningar och möjligheter. När andra ser problem ser du lösningar som du tar dig an med öppenhet och gärna i samarbete med dina kollegor. Här får du möjlighet att arbeta med ett välkänt varumärke i en föränderlig miljö där tempot är högt – känner du dig lockad? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Högskoleutbildning inom marknadsföring eller kommunikation
  • Minst fem (5) års erfarenhet som projektledare inom marknadsföring
  • Erfarenhet av kommunikationsprojekt i butik
  • Erfarenhet av icke-kommersiella projekt
  • God systemvana
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2018-03-31. Tillträde 2017-10-01.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 90 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 15803EH i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

 

Sökord: projektledare, projekt, marknad, kommunikation, kommunikatör , marknadsföring, marknadsförare

Om Perido
Visionen för vår konsult- och rekryterings-
verksamhet är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det omfattar våra medarbetare, våra konsulter, alla kandidater och personalen hos våra kunder. Visionen ställer höga krav på oss att matcha rätt kandidat eller konsult till de uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar med detta varje dag, i varje situation.

Perido grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt tusentals att hitta jobb där de trivs. Idag är vi 700 medarbetare, varav 650 är konsulter på uppdrag över hela landet.


AAA Perido Skills AB